Tačka na ljubav

Dženifer Lopez raskinula veridbu - Ova žena kriva je za iznenadni rastanak? (foto)

Autor:

13.03.2021 15:00

Foto:

Foto:

Dženifer Lopez raskinula veridbu vest je koja je šokirala svetsku javnost. Latino diva i njen doskorašnji verenik, Aleks Rodrigez verili su se pre dve godine, a od tada, dva puta usled pandemije korona virusa odlagali su venčanje.



Da njihov odnos nije bajkovit kao što se predstavlja na društvenim mrežama postalo je jasno kada su svetski mediji neprestano počeli da iznose šokantne detalje o njihovom odnosu.

Informacija o milionskom predbračnom ugovoru, koji uključuje i stavku o Aleksovoj prevari, javnost je ostavio potpuno zatečenu. Već tada postalo je jasno da bivši ragbista uopšte nije onakav kakvim se predstavlja, a naknadna informacija da pomenuti ugovor Aleks odbija da potpiše samo je pogrejala sumnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Predbračni ugovor jako ih je udaljio i često se svađaju. Dženifer je spremna da Aleks nazove prevarantom i ostavi ga ako odbije da potpiše - govorio je tada izvor blizak paru.

Dženifer Lopez raskinula veridbu zbog nje?

Već tada, postalo je jasno da Dženifer nije potpuno sigurna u vernost svog partnera. Njene slutnje potvrdila je i vest o Aleksovoj višemesečnoj aferi. Aleks je tada navodno bio Džej Lo prevario sa rijaliti zvezdom Medison LeKroj. Naime, u jednoj od poslednjih epizoda američkog rijaliti šoua, jedna od učesnica tvrdila je da su Aleks i Medison par, dok se atraktivna plavuša branila i rekla da to nema veze sa istinom, prenosi 'Eonline.com'.

Pročitajte i Dženifer Lopez donela hrabru odluku, da li je pogrešila? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Kako bi smirila strasti i zaštitila Aleksovu vezu, Medison je za 'Page six' dala interesantnu izjavu.

- Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali, fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom - međutim o detaljima prepiske nije se izjašnjavala - sve se dogodilo pre nekog vremena, ipak, sada je sve izašlo na televiziji. Ne znam šta da radim, ne želim da ovo našteti našim porodicama - istakla je Medison.

Iako se sve završilo na ovome, deluje da je neprijatano iskustvo uzdrmalo idilu Aleks i DženiferNepogrešiva kombinacija: Da li su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez najskladniji par u svetu poznatih?, te su nakon toga upali u ozbiljnu krizu, koju su mesecima pokušavali da reše.

Pročitajte i Ljubav koja je obećavala - Dženifer Lopez i Ben Aflek razišli su se zbog ovoga!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Poslednje informacije koje donose svetski mediji govore da se 'bajkovita' ljubavna priča završila, te da je Dženifer Lopez stavila tačku na dvogodišnju veridbu.

Izvor blizak paru za 'E! News' ipak tvrdi da pomenuta rijaliti zvezda Medison nije uzrok rastanka, čini se da je ona bila kap koja je prelila čašu.

- Počeli su mnogo da se svađaju, krajem 2020. godine. On oduvek flertuje i dopisuje se sa drugim devojkama i to traje mnogo pre, nego što je Medison postala deo priče, ali sada je postalo previše, i ona to više nije mogla da ignoriše.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading