Megan Markl i princ Hari: Povratak u London

Autor: Ivan Aranđelović

09.03.2020 17:29

Foto: Izvor:Gloria magazin, Foto:Getty Images / Guliver

Foto: Izvor:Gloria magazin, Foto:Getty Images / GuliverBritanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl pridružili su se kraljici na službi u crkvi u Vindzoru, što je prvi put da su se vojvotkinja od Saseksa i Elizabeta II srele od bombastičnog saopštenja 6. januara da se par povlači sa svih kraljevskih dužnosti.

Hari je izgledao opušteno, dok se Megan sa širokim osmehom približavala Kraljevskoj kapelil svih svetaca u Velikom parku Vindzora, gde je kraljica prisustvovala službi povodom Dana Komonvelta. Hari se susreo i sa starijim bratom, Vilijamom i njegovom suprugom, Kejt.

Princ Hari i njegova supruga Megan su stigli u prestonicu Velike Britanije kako bi obavili poslednje dogovore oko povlačenja sa svih dužnosti, što će biti obavljeno 31. marta.

Par je svog devetomesečnog sina Arčija ostavio u Kanadi, gde privremeno borave, što je razočaralo kraljicu jer ne može da ponovo vidi svog praunuka. Mediji prenose da je kraljica “veoma tužna” što slabo viđa Arčija. Poznavaoci prilika na britanskom dvoru smatraju se da je Elizabeta II pozivom Harija i Megan u crkvu na službu ukazala na to da želi da ih podrži u njihovom daljem, samostalnom životu.