Za nju nema odmora: Jelisaveta Orašanin aktivna i u trudnoći

Autor:

12.06.2020 12:23

Foto:

Foto:



Jelisaveta Orašanin odlučila je da rad na svojoj glumačkoj karijeri nastavi čak i tokom drugog stanja...

Glumica Jelisaveta Orašanin očekuje drugo dete u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem. Jelisaveta je prvo dete donela na svet u februaru 2019. godine, u ranim jutarnjim časovima, a par je tada živeo u Los Anđelesu, zbog košarkaševog angažmana u NBA ligi. Bebi su dali ime Petra, a glumica je zbog boravka u Americi i lakšeg iznošenja prve trudnoće napravila veću pauzu u svojoj karijeri.

Pročitajte i... Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Petrino prvo letovanje

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Jun 25, 2018 at 5:25am PDT

Ipak, ovaj put Jelisaveta je odlučila da se drugačije postavi. Kako i sama navodi, mnogo joj lakše pada trenutno blagostanje, nego što je to bilo slučaj tokom trudnoće sa malenom Petrom.

- Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Nažalost, testovi kod nas veoma su skupi, tako da se kod nas rade tek nakon što žena doživi tri pobačaja. Ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih prenela poruku ženama da ne odustaju - rekla je glumica tri meseca posle prvog porođaja za "Story".

Pročitajte i... Jelisaveta Orašanin uz Miloša Bikovića u novom ruskom filmu

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Aug 2, 2019 at 12:32am PDT

Glumica Jelisaveta Orašanin sada trudnoću iznosti dosta lakše, pa planira i da leto provede radno. Iako je u četvrtom mesecu trudnoće, ona redovno igra u predstavi "Hotel 88", za koju vredno sprema nastavak pod nazivom "Soba 69". Nakon karantina, glumica se odmah vratila glumačkim obavezama i sa kolegama krenula u akciju.

Pročitajte i... Jelisaveta Orašanin okružena ljubavlju: Tetke se vole najviše (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on May 21, 2020 at 8:47am PDT

- Nije bilo posla, bila sam sa porodicom izolovana i nekako smo bili okrenuti jedni prema drugima. S druge strane nedostajao mi je posao, nedostajali su mi prijatelji, nedostajao mi je izlazak u grad - zaključila je Jelisaveta za Kurir.rs i dodala da joj rad u trudnoći ne pada teško jer uživa u svojoj profesiji.

Glumica i njen suprug Miloš Teodosić, krajem meseca proslaviće tri godine braka, a ostaje nam da vidimo na koji će način proslaviti ovaj bitan datum.

Pročitajte i... Jelisaveta i Miloš Teodosić: Romantična godišnjica braka (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Jun 25, 2019 at 2:20am PDT

goran.anicic

Autor