EKSKLUZIVNO Miloš Teodosić: Još se privikavam na ulogu oca

Autor:

04.03.2019 10:40

Foto:

Foto:Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić prvi put javno govori o rođenju kćerke Petre, kako provodi vreme sa suprugom Jelisavetom Orašanin u Los Anđelesu, životu u Americi i planovima za budućnost

Pošto je pomogao reprezentaciji Srbije da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u Kini, Miloš Teodosić (32) otputovao je u Ameriku kako bi bio uz suprugu Jelisavetu Orašanin i tek rođenu kćerku Petru. U životu poznatog košarkaša mnogo toga se promenilo u poslednjih nekoliko nedelja. Osim što je prvi put postao tata, raskinuo je saradnju sa Los Anđeles klipersima u kojima je proveo poslednju godinu i po.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Feb 28, 2019 at 1:37am PST

Sećam se priče jednog bivšeg reprezentativca kako je počeo da se plaši letenja avionom onog trenutka kada je dobio prvo dete. Da li su vas promenili ženidba i rođenje kćerke?

- Nemam takav problem, plašio sam se letenja avionom i pre toga. Verujem da za svakog čoveka činjenica da je postao otac ima veliko značenje. Takav je slučaj i sa mnom. Iskreno, još se privikavam na tu ulogu. Rođenje kćerke sigurno je bio najlepši osećaj u mom životu. Oni ljudi koji su to doživeli znaju o čemu govorim. Ostaje mi još mesec-dva da se adaptiram. Nisam razmišljao da li će me očinstvo promeniti, ali vrlo moguće da hoće.

Ostatak EKSKLUZIVNOG intervjua s Milošem Teodosićem pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 4. marta!

Maja Gašić

Autor