Duplo mlađa koleginica mu je pomutila um: Upoznajte devojku Leonarda Dikaprija (foto)

Autor:

16.06.2020 14:46

Foto:

Foto:



Leo je ludo zaljubljen u svoju, dve decenije mlađu, partnerku Kamilu...

 

Nije tajna da se glumcu i dobitniku prestižnog Oskara, Leonardu Dikapriju, sviđa jedan određen tip žene. On se uglavnom zabavlja sa manekenkama, i to uzrasta između 20 i 25 godina. Dokaz o tome su svakako njegove bivše devojke među kojima se nalaze Žizel Bundšen, Nina Agdal, Bar Rafaeli i Erin Hederton.

Pročitajte i... Leonardo Dikaprio i Šon Pen: Stari momci i mlade devojke (foto)

 

Dikaprio je trenutno u romantičnoj vezi sa 23 godine mlađom manekenkom i glumicom, Kamilom Morone, a spekulacije o njihovom ljubavnom odnosu i medijsku pažnju privukli su još u decembru 2017. godine. Leo i Kamila su se u tom periodu upoznali, prilikom boravka na Floridi, a od tada su neretko viđani zajedno. Ipak, glasine o vezu potvrdili su tek pojavljivanjem na dodeli Oskara 2020. godine. Iako slavni par nije prošetao crvenim tepihom ruku pod ruku, na 92. svečanoj dodeli prestižnih glumačkih nagrada sedeli su jedno pored drugog. Glumac je bio obučen u jednostavno crno odelo, dok je njegova lepša polovina odabrala belu toaletu u kombinaciji sa efektnom ogrlicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Feb 10, 2020 at 9:29am PST

Kamila se zbog veze sa 23 godine starijim glumcem ipak često bila meta negativnih komentara. Upravo zato je, nakon dve godine zabavljanja sa Leom, u intervjuu za Los Angeles Times oštro odgovorila svim hejterima.

 

Pročitajte i... Leonardo Dikaprio: Sve ljubavi najčuvenijeg holivudskog neženje

 

– Mnogo je ljubavnih veza u Holivudu kao i u istoriji sveta koje su imale veliku razliku u godinama. Mislim da svako treba da bude sa onim sa kim želi – rekla je Kamila  i time još jednom pokušala „zapušiti“ usta svim zlobnicima koji njenu ljubav smatraju čudnom i neprimerenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Jul 11, 2019 at 5:54am PDT

Iako je široj javnosti postala poznata zbog svoje veze sa Oskarovcem, Kamila je još ranije sebi iskrčila put ka slavi. Prve korake u manekenstvu napravila je vrlo rano, a sada, sa 22 godine već može da se pohvali naslovnom stranom turskog izdanja modnog magazina Vogue i kampanjama za američke modne linije. Ipak, modeling nije jedina Kamilina strast. Ona se takođe bavi i glumom, a strani mediji su njen talenat i harizmu uporedili sa slavnom glumicom Dženifer Lorens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Aug 29, 2016 at 9:29am PDT

Kamila Morone je odrasla uz poznate ličnosti. Njena majka, glumica Lusila Sola, od 2011. godine je u vezi sa čuvenim Al Paćinom, dok se manekenkin otac Maksimo takođe bavio modelingom u mladosti. Izuzetno je bio popularan tokom 80-ih i 90-ih godina zbog angažmana u reklamama za čuvene brendove. Iz njegovog drugog braka, Kamila ima mlađu sestru i brata, sa kojima je vrlo bliska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Feb 6, 2016 at 3:36pm PST

goran.anicic

Autor