Prekinula tišinu: Severina uputila Igoru važnu poruku (foto)

Autor:

30.07.2020 11:32

Foto:

Foto:



Severina se najzad oglasila...

 

Mediji već mesecima spekulišu o tome da li je braku Severine i Igora Kojića došao kraj, a atraktivna pevačica je odlučila da prekine tišinu i jednom za svagda zaustavi glasine.

 

Pročitajte i... “Zdravo i gotovo”: Severina stavila tačku na brak sa Igorom Kojićem?

 

Iako se slavni par nije oglašavao povodom navoda o njihovom razvodu, Severina je iznenadila fanove svojom najnovnijom objavom na Instagramu. Ona je podelila fotografiju sa svojim suprugom Igorom Kojićem, sinom pevača Dragana Kojića Kebe.

Ovim putem ona je svom izabraniku čestitala rođendan interesantnom porukom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jul 30, 2020 at 1:33am PDT

- Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću srećno uplovljavanje na 33 okretaja! Srećno, ljubavi - napisala je Seve.

Pevačicin postupak demantovao je i današnje medijske napise o tome da Kebin sin planira da joj uzme pola imovine preko brakorazvodne parnice.

 

Pročitajte i... Odao ju je jedan detalj: Severina ovim gestom podgrejala glasine o razvodu

 

- Igor je besan što mu se brak raspada. Nadao se da će se pomiriti, ali Severina neće da čuje za njega! Kad su se venčali pre pet godina, on je napustio posao fudbalskog menadžera kako bi mogao da se posveti njenoj karijeri. Tako je postao njen menadžer. Seve je napredovala, a on je tapkao u mestu - rekao je izvor blizak Kojiću za Star i dodao da se Igor već posavetovao sa advokatom u vezi podele imovine stečene u braku sa regionalnom muzičkom zvezdom. Ipak, sudeći po njenoj objavi, ovi navodi su lažni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Jun 2, 2020 at 7:36am PDT

Podsetimo, Igor i Severina su se nedavno javno posvađali na društvenim mrežama, kada su se sa istih i otpratili, ali na kratak vremenski period. Pevačica je tada optužila Igorove roditelje da se previše mešaju u njihov brak, a od tada je par razdvojen - odnosno ona dane provodi u Splitu, dok je njena jača polovina u srpskoj prestonici.

goran.anicic

Autor