"Zdravo i gotovo": Severina stavila tačku na brak sa Igorom Kojićem?

Autor:

20.07.2020 10:26

Foto:

Foto:



Sapunica se nastavlja...

 

Pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić nisu se oglašavali po pitanju statusa braka i višemesečnih glasina o tome da se razvode. Ipak, sudeći po njihovim objavama na društvenoj mreži Instagram poznati par dane ne provodi zajedno.

Osim pojave napisa o navodnom razvodu, Severina je u poslednje vreme u žiži javnosti i zbog drugih pehova. Pevačica je najpre prijavila državnim organima da njena firma u prethodnoj godini ima gubitak od čak 12 hiljada evra. DUK Production zadužen za proizvodnju filmova i video programa nalazi se u Severininom vlasništvu, a iako ima prosečan priliv novca, firma dosta loše posluje. Upravo je to razlog zašto se Kojićka prijavila za isplatu trenutne pomoći od države Hrvatske u iznosu od 430 evra. Ovo je izazvalo bes u javnosti, ali je Severina preko svog PR tima ubrzo demantovala ovu vest i objasnila da je posredi nesporazum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Apr 1, 2020 at 12:38am PDT

Regionalna muzička zvezda je takođe nedavno privedena u policijsku stanicu na Novom Beogradu, jer je je vozila automobil za vreme policijskog časa. Pripadnici MUP-a zaustavili su putničko vozilo marke BMW, zagrebačkih tablica, a proverama je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom karantina, pa je privedena u stanicu. Njoj je izrečena novčana kazna u iznosu od 50.000 dinara. Mnogi tvrde da je upravo tada zapravo i počela priča oko razvoda jer se navodno pevačica te večeri posvađala sa Igorom i napustila ga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jun 28, 2020 at 3:04am PDT

Severina vreme trenutno provodi u Hrvatskoj na moru, a Igor u Srbiji. Pevačica ne pominje supruga u svojim objavama na društvenim mrežama, a sin Dragana Kojića Kebe takođe je suzdržan kada je ova tema u pitanju.

Ipak, pevačica povremeno zagolica maštu javnosti svojim fotografijama, ali i komentarima kojima kao da na suptilan način stavlja svima do znanja da je njenom braku sa Igorom došao kraj.

Tako je nedavno objavila sliku sa prijateljicom uz stihove Mike Antića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Jul 19, 2020 at 7:30am PDT

- Najviše volim kada me uzmu zdravo za gotovo, pa ja kažem: "Zdravo i gotovo!" - napisala je Kojićka u komentaru, ali bez obrazloženja kome ove reči posvećuje.

goran.anicic

Autor