Sanja Marinković nakon razvoda pobegla na more: Naša ljubav više ne živi na istoj adresi

Autor: goran.anicic

31.07.2020 11:26

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Privatna arhiva, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Privatna arhiva, InstagramRastanak je jedini lek za ljubav koja bledi...

 

Sanja Marinković uspela je da sa sinom ode na letovanje pre zatvaranja granica. Tako je simpatična voditeljka vrele dane provela sa sinom u popularnom hrvatskom odmaralištu, Rovinju.

Kako sama navodi - put je organizovala na brzinu, spakovala se, sela u auto i krenula.

- Planovi za letnji odmor svih koji žive u Srbiji su nažalost stvar trenutka. Svoj odmor sam isplanirala za petnaest minuta, spakovala se i za šest sati vožnje već bila na plaži - izjavila je Sanja i dodala da su istarska letovališta već nekoliko decenija njen izbor u Hrvatskoj, te da se nije mnogo dvoumila oko odabira destinacije.

Voditeljka je takođe prokomentarisala situaciju sa koronavirusom, kao i to da li je na letovanju takođe neophodno poštovanje svih mera prevencije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 13, 2020 at 11:13am PDT

- Broj zaraženih se ovde broji na prste jedne ruke, mere se poštuju ali su one nenametljive i poštuju slobodu uživanja svakog gosta.

U medijima se nedavno pojavila i vest o tome da se Sanja razvodi od svog višegodišnjeg partnera, pa je Marinkovićeva otvoreno govorila i o tome primećuje li muške poglede na sebi.

- Pa verujem da ne postoji žena kojoj ne laskaju komplimenti i na temu fizičkog izgleda i kojoj ne prija osećaj da je poželjna, a svoja. Trudim se da se “ne dam” drugačijim navikama u zrelijim godinama. Za mene je najlepši osećaj kada se probudim zadovoljne odrazom u ogledalu, ali verujem da se svaka od nas ipak najlepše ogleda u očima muškarca zbog koga se osmehuje svake noći.

Iako je voditeljka naglasila je da nema partnera, dodala je i to da je zvanično i dalje u braku sa Aleksandrom Uhrinom, sa kojim ima sina Strahinju, i da su u odličnim odnosima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 5, 2020 at 7:47am PDT

- Ja sam i dalje u braku. Još se nisam zvanično razvela. Ja samo poštujem želje moje porodice da se zadrži intima i stvarno sam u tome istrajala. Ja nisam estradna zvezda. Ne verujem da moj brak koji je bio skladan, uobičajen kao i kod svake žene na ovim prostorima, nešto intrigantan. Ni sada nije intrigantan. Sve ide svojim tokom, uživamo.

Sanja i Aleksandar su dugo razgovarali o svemu i shvatili da je najbolje rešenje da se u miru raziđu, te da svako krene svojim putem. Nakon što su se do detalja dogovorili oko svih stvari, Sanja je ostala da stanuje u njenom stanu, dok se Aleksandar preselio na drugu adresu.

Povodom kraha braka Sanja je medijima kroz SMS poruku rekla i to da je za nju razvod jedini način da sačuva svoj mir.

- Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - kratko je napisala Sanja.

goran.anicic

Autor