Reči koje su mnoge iznenadile: Nataša Bekvala ne krije šta misli o Danilu Ikodinoviću

Autor:

01.12.2020 13:39

Foto:

Foto:



Ljubavni život novosadske Barbike Nataše Bekvalac bio je u žiži interesovanja od kada se ova lepotica pojavila na domaćoj muzičkoj sceni.

O njenom emotivnom životu pisalo se nadugačko, a kada se osvrne na svoja tri braka, ističe da su teški momenti sada iza nje i da je bol prošla.

- Mnogo lakše podnosim sve u životu zato što se svemu nekad smeješ. Ne pričam o ekstremnim situacijama, pričam da smo normalni ljudi. Šta god da se dogodi dođe momenat kada ćeš sedeti sa društvom i cepati se od smeha. Tad ćeš znati da te to više ne boli. Jednog dana, za neke stvari je potrebno baš da prođe vreme, ali u principu sve prođe i sve te nekad prođe. Kad znaš to, lakše je – priča iskreno ova lepotica za “Telegraf JETSET” i objašnjava da joj ne pada teško što svoje ćerke odgaja sama. Međutim, Nataša u svom stilu ističe da joj ipak povremeno fali neko na koga će uperiti prstom za njihove nestašluke.

Pročitajte i: Nataša Bekvalac i dalje veruje: Oko ljubavi se sve vrti, zbog nje se živi!

– Šalim se sa prijateljima, pošto svi znate da ne živim ni sa Haninim ni sa Katjinim ocem, pa ih tako sama odgajam, sama vaspitavam, nemam u koga prstom da uperim kada nešto pogreše i kažem `E, on je to vaspitao!`. Znaš ono što mame rade, `to je tatino`. (smeh) Ovo je kompletna odgovornost… Sve dobro će se, verovatno, pripisati ostalima, ali ono loše kad se dogodi ne mogu da spavam, ne mogu da ne razmišljam o tome gde sam fejlovala kao majka. A, nekad nisam ni fejlovala, i ona prolazi kroz faze kroz koje sam i ja prolazila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)


Iako pevačica sama gaji ćerke, njena starija mezimica Hana svog oca Daču Ikodinovića viđa redovno, a Nataša o odnosu sa njim govori ovako:

- Viđaju se, naravno, ali pričamo o životu. Ne može on za petak ili subotu nešto ekstremno i drastično da uradi. On je divan partner meni u vaspitanju, mi smo uvek na istoj strani, imamo jasne dogovore ko šta radi. Od kada se rodila nas dve živimo zajedno i to ne može da se poredi sa trenucima koji su, znam, genijalni, sa ocem, ali on za to kratko vreme neće da se trudi da joj očita bukvicu kako nije bila dobra, nego će se truditi da joj dopusti sve što joj ja ne dopuštam (smeh). Mislim, to je negde i prirodno, da mi pokvari sve ono što sam radila, ali neka im i taj ventil. Ne ljutim se ja, sve dok je ljubavi i pozitivne energije, i da tata pokvari, pa ne može da našteti nešto što ja napravim – rekla je Nata i objasnila kako na starijoj ćerki primećuje njene i Danilove najlepše osobine.

Pročitajte i: Zoi: Moja tetka Nataša Bekvalac se previše udavala! (video)

- Kao da je dobra vila došla i rekla `e, ovo dete će da pokupi najlepše`.

Od Danila ima odgovornost i disciplina, koju ja nisam imala, a ona je baš takva. A, kod mene sve što je povezano sa emocijama, empatijom za druge ljude. Ne kažem da on to nema, ali kod mene su mnogo izraženije. (smeh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša Bekvalac o odnosu sa pomenutim bivšim suprugom govori kroz osmeh i otkriva kakva je njihova komunikacija danas.

- Pa, strogo poslovan. Danilo je divan otac Hani i naš odnos se svodi na, prosto, brigu i vaspitanje o njoj. I pokoje privatno pitanje, vrlo retko.

Što se njihovog braka tiče, Nataša kaže da im nikako nije išlo, ali ističe da su izuzetno dobar roditeljski tandem.

– Eto vidiš, to je jedna strana gledanja, a druga strana je fenomenalna, kako gledam ja! To je – kako je fenomenalno što smo odstranili ono što nije valjalo, a što smo zadržali ono što je fenomenalno. Zdrav odnos je najvažniji. Meni i njemu kao muškarcu i ženi baš nije išlo, stvarno, nas dvoje nismo kompatibilni kao partneri, ali smo kompatibilni u roditeljstvu i u tome funkcionišemo. On je kompatibilan sa svojom partnerkom, srećan je u tom odnosu, a ja sam srećna sama. Ja nisam kompatibilna ni sa kim – duhovito je zaključila Nataša.

story.rs/NP

Autor