Ko je kriv: Melanija Tramp pobesnela zbog Megan Markl

Autor:

04.12.2020 11:00

Foto:

Foto:



Pored ostatka britanske kraljevske porodice, njihovih fanova u Velikoj Britaniji, otkrili smo ko je zapravo najviše ljut što su se princ Hari i Megan Markl preselili u SAD. Ni manje ni više, reč je o nekadašnjoj prvoj dami Amerike Melaniji Tramp.

Naime, supruzi sada već bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa kvari sreću supruga princa Harija, a evo i zbog čega.

Kako prenose strani mediji, Megan je još jednom uspela da zaseni Melaniju koja je mesto prve dame htela da napusti u velikom stilu.

Naime, nakon dogovora sa magazinom Tatler UK koji je uspeo da se izbori za ekskluzivni intervju s Melanijom u kome je pričala o predsedničkoj kampanji njenog supruga Donalda Trampa, 50-godišnjakinja je bila ubeđena da će dospeti na naslovnicu pomenutog lista, ali, ostala je razočarana i besna kada je shvatila kako da se to neće desiti. Umesto nje, u centru pažnje u novembru se našla se 39-godišnja bivša glumica i vojvotkinja koja je nedavno otkrila kako je u julu izgubila drugo dete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatler (@tatlermagazine)

Izvori tvrde da je ovaj čin razbesneo bivšu prvu damu Amerike, možda i zbog toga što joj se ovo ne dešava prvi put.

Slična stvar se desila 2018. godini kada je Melanija ostala šokirana jer nije bila na naslovnici septembarskog izdanja magazina Vogue iste godine. R&B diva Bijonse joj je ukrala svetlo reflektora.

story.rs/NP

Autor