Džordž Kluni hitno hospitalizovan: Glumac životno ugrožen?

Autor:

10.12.2020 10:42

Foto:

Foto:



Džordž Kluni hitno je primljen u bolnicu gde su mu lekari dijagnostikovali pankeatitis, odnosno upalu pankreasa!

Samo četiri dana pre nego što je počeo sa radom na novom projektu 'The Midnight Sky', Džordž Kluni hitno je prebačen u bolnicu s jakim bolovima u stomaku, prenosi Mirror. Kluni je zbog pomenutog filma izgubio gotovo 13 kilograma, a veruje se da je njegova dijeta dodatno doprinela pogoršanju njegovog zdravstvenog stanja.

Pročitajte i Vožnja koja je mogla da ga košta života: Džordž Kluni konačno je progovorio o nesreći koja se desila!

- Mislim da sam se previše trudio da izgubim kilažu i verovatno nisam dovoljno brinuo o svom zdravlju - rekao je Kluni, koji je kroz nekoliko dana trebalo da otputuje na Arktik kako bi počeo sa snimanjem.

Osim što je naglo izgubio veliki broj kilograma, prestao je i da se brije - pustio sam veliku, ružnu bradu. Moj sin ju je voleo jer bi u nju skrivao stvari za koje ne bih znao dok ne bih otišao na posao. Moja žena i sestra bile su jake srećne kada sam je obrijao - istakao je glumac.

59-godišnji Kluni u pomenutom filmu tumači lik Avgustina, usamljenog naučnika na Arktiku, koji živi u vremenu posle velike globalne katastrofe. Osim što je zvezda filma, Kluni je i direktor ovog projekta, koji će premijerno biti prikazan 23. decembra ove godine u Americi.