Marija i Marko Bulat: Stiže sin, nema lepšeg poklona

Autor:

07.01.2019 18:32

Foto:

Foto:



Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija za nekoliko meseci dobiće drugo dete. Spekulisalo se da će pevač posle ćerke Dorotee dobiti i sina u ovoj godini, međutim on do sada nije želeo ništa da potvrdi. Bulat se na najradosniji hrišćanski praznik - Božić oglasio i otkrio kako napreduje Marijina trudnoća, ali i da li ima istine u glasinama da čekaju dečaka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pink.rs (@pink.rs) дана 21. Дец 2018. у 5:04 PST

- Marijina trudnoća veoma dobro napreduje. Istina je da očekujemo jednog malog dečaka - rekao je pevač sa osmehom za pink.rs.

Marija i Marko Bulat o danima strepnje kraj inkubatora: Dorotea je božji dar

Početkom 2017. godine Marko i njegova supruga prošli su kroz najveću životnu dramu: njihova kćerka Dorotea rođena je u februaru 2017. u 7. mesecu, teška kilogram i sto pedeset grama zbog čega je dva meseca potom provela u inkubatoru.

Pošto su bebu doveli kući, lepu vest su roditelji tada podelili sa magazinom "Gloria".

– Dorotea je rođena 17. februara u bolnici “Narodni front”, a očekivani termin je bio kraj aprila – pričao je Marko za naš magazin – Porođaj se desio u 27. nedelji trudnoće i beba je bila teška samo kilogram i stotinu pedeset grama. Odmah je smeštena u inkubator na Institutu za neonatologiju, gde je zahvaljujući profesionalizmu i brizi tamošnjeg osoblja kao i ličnoj borbi svojstvenoj ovim malim bićima uspela da ojača i postigne težinu od dva i po kilograma. Nakon nekoliko dana koje je provela sa mamom u Tiršovoj, gde je dobila još petsto grama, konačno smo je prvog maja doveli kući i ona je nastavila da napreduje pod budnom pažnjom nas roditelja. U nedelju sedmog maja primetili smo da malo brže diše i odmah smo otišli kod lekara. On nam je savetovao da se dete stavi na respirator i inhalaciju jer je primećena mala infekcija i prisustvo sekreta u bronhijama, koji se srećom nije spustio do pluća. Ja sam verujući čovek i svih ovih meseci se nadam da će naša kćerka prevazići sve poteškoće. Dorotea je ubrzo bila dobro i sada je ponovo sa nama kod kuće - rekao je tada pevač čija će ćerkica uskoro napuniti dve godine i koja s nestrpljenjem očekuje da postane starija sestra.

Marko i njegova supruga veliki su vernici, a pevač je čak zbog ljubavi prema Hrišćanstvu nacrtao mnogo ikona, pa često priznaje da je ikonopis nešto u čemu pronalazi mir. Njihov porodični dom na Novom Beogradu ispunjen je ikonama, a Božić za Bulata i njegovu porodicu ima posebno značenje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

#noviglossy Marija i #MarkoBulat proslavili prvi #rođendan ćerke Dorotee! Čitajte na Glossy.rs ? ? Privatna arhiva

Објава коју дели Glossy (@glossy_rs) дана 1. Мар 2018. у 4:11 PST

Marko Bulat: Dirljivo obećanje ćerki nakon incidenta

- Ove godine je Božić ukrašen predivnim snegom koji mu daje svečanost kao bela venčanica. Gotov je post, neki ukućani su manje, a neki više postili. Osim toga, mojoj majci je rođendan na Badnje veče tako da je dan u potpunoj radosti. Ove godine sam bio sam na paljenju badnjaka. Darovi su podeljeni, oni darovi koje je neuhvatljivi Božić Bata doneo. Jutros smo bili na svetoj liturgiji, zatim na doručku u krugu uže porodice kada smo lomili česnicu. Popodne idemo kod moje majke gde će biti moj brat Igor sa svojom porodicom, gde ćemo prisustvovati svečanom božićnom ručkom sa roditeljima - otkrio je pevač kako izgledaju praznici ove godine u njegovom domu.