Marko Luis: Proslava rođendana u društvu najmlađeg muzičara (foto)

Autor:

28.01.2019 15:45

Foto:

Foto:



Marko Luis, sin našeg legendarnog umetnika i pevača Ljubiše Stojanovića Luisa i njegova supruga Maša početkom aprila prošle godine postali su roditelji malog Dime.

Ponosan otac, još ponosniji muž: Marko Stojanović Luis dobio sina! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25) on Jan 6, 2019 at 10:55am PST

Roditeljstvo je Marka obogatilo u svakom pogledu, postao je, kaže, odgovorniji i organizovaniji. Trudi se da sve obaveze oko podizanja naslednika podeli sa suprugom Mašom, profesorkom engleskog jezika, uveren kako je to način da porodica najbolje funkcioniše.

Marko Stojanović Luis: Spreman sam za menjanje pelena

Očinstvo ne mogu da uporedim ni sa jednim osećajem koji sam iskusio do sada. Sve mi deluje prirodno i normalno. Sin mi je ispunio dane i život. Prijatelji koji su pre mene dobili decu govorili su mi: “Videćeš, ne možemo ništa da ti kažemo, jer reči ne objašnjavaju stanje i dešavanje kad postaneš roditelj”. I bili su u pravu - otkrio je muzičar za "Gloriju".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25) on Sep 26, 2018 at 5:24am PDT

Da mu je sin ispunio život muzičar potvrđuje i objavama na društvenim mrežama, gde deli nezaboravne trenutke sa svojim mezimcem. Jedna takva fotka osvanula je na njegovom Instagram profilu i odmah osvojila srca publike. Muzičar je proslavio 34. rođendan u krugu porodice, a fotografije s malog slavlja podelio je sa svojim Instagram prijateljima.

Budući da je Marko krenuo stopama svog oca, sasvim je očekivano da porodica Stojanović dobije još jednog muzičara...

Marko Stojanović Luis: Pesme posvećene ocu

Da li će sin krenuti mojim stopama i biti muzičar, to ne znam, voleo bih samo da bude srećan. Ako muzika ipak bude njegov izbor, onda ćemo moći da ga usmerimo. Odrastao sam u muzičkoj porodici, sada će tako biti i sa našim detetom, pa je logično zaključiti da ne bi bilo ništa neobično da se zainteresuje za note – kazao je ponosni tata Marko Luis za “Gloriju”.

A da će mali Dima nastaviti dedinim i tatinom stopama više od reči govori ova fotografija...