Ko će predstavljati Srbiju na Evrosongu: Večeras prvo polufinale Beovizije

Autor:

27.02.2019 13:22

Foto:

Foto:



Prvo polufinalno veče Beovizije kojom se bira srpski predstavnik za predstojeći Evrosong u Tel Avivu održaće se večeras od 21 sat.

Dragana Kosjerina i Ivan Mihailović vodiće program prvog polufinala, u kojem će se biti predstavljeno 12 kompozicija, dok će drugo polufinale, 28. februara voditi Ana Babić i Nebojša Milovanović.

 

Za plasman u nedeljno finale boriće se: "Fankd ap“ – Zašto da se ne desi, Aleksandra Sekulić – Tugo, "Osvajači“ – Voda i plamen, Dunja Vujadinović – 7, Mr. Doo – Do 100, Saška Janks – Da li čuješ moj glas, Ivan Kurtić – Bela, Sofija Perić – Aritmija, Snežana Berić i Ekstra Nena – Još ti čujem glas, Eleonora – Samo lagano, "Vonder strings“ i Ivana Vladović – Moja bol, Nataša i Una – Samo straha.

U oba polufinala predstaviće se po 12 kompozicija, a najboljih šest iz svakog polufinala boriće se u velikom finalu za titulu pobednika Beovizije. Domaćini finalne večeri, u nedelju, 3. marta, biće voditelji iz oba polufinala.

Pobednik Beovizije: Sanja Ilić i “Balkanika” brane boje Srbije na Evrosongu (video)

U odlučivanju kojih šest pesama iz svakog polufinala će se takmičiti u finalu odlučuje stručni žiri, ali i gledaoci, po Evrovizijskom principu.