Miljan Prljeta

Stigla je Maša! Miljan Prljeta postao tata po treći put

Autor:

18.05.2024 18:42

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljan Prljeta postao otac po treći put, u porodični dom stigla je Maša



Vest da je Miljan Prljeta postao otac po treći put oduševila je javnost.

Glumčeva supruga Ljubica porodila se juče i na svet donela zdravu bebu, devojčicu kojoj su ponosni roditelji u dogovoru sa starijim bratom i sestrom dali ime Maša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubica Prljeta (@ljub_ica)

 

Popularni dramski umetnik više od šest godina je u braku u kojem je dobio sina Luku i ćerku Milu koji se neizmerno raduju dolasku najmlađeg člana porodice.

Od juče se u porodičnom domu Prljeta slavi zbog Mašinog rođenja, a ponosni tata kazao je da se ta sreća rečima ne može opisati:

- Na sedmom sam nebu po treći put. Mama i beba se osećaju super. Mila i Luka su još uvek mali, ali, svakako se raduju dolasku sestre.

Jedva čekaju da je vide, da dođe kući i nadam se da će se njoj tako uvek radovati - rekao je Prljeta za „Blic“, te dodao da će slaviti nekoliko dana.

Pročitajte Miljan Prljeta i Ljubica Marković - Ako je ljubav iskrena, ne postoji muškarac kome kad ugleda svoju ženu u venčanici neće zaigrati srce

Glumac je jedan od onih koji privatni život kriju vešto od očiju javnosti, te o njegovoj lepšoj polovini ne znamo mnogo, o supruzi je samo jednom za medije govorio:

- Moju Ljubicu sam upoznao sasvim slučajno, u bašti jednog restorana. Privukla me je njena energija, osmeh, pristojnost i lepota.

Upoznali smo se i kruna svega je zajednički život. Mnogo sam srećan zbog toga i često razmišljam o tome da me je sudbina te večeri uputila na nju. Ne postoji recept za uspeh u bilo čemu, pa ni u braku.

Da postoji, sve bi uvek i svuda bilo savršeno. Ja smatram da je razumevanje i razgovor put ka uspešnom braku i uopšte uspešnim međuljudskim odnosima.

Komentari. (0)

Loading