Nina Seničar: Druženje sa svetskim zvezdama u iščekivanju ćerke Nore

Autor:

15.10.2019 14:51

Foto:

Foto:



Manekenka i glumica Nina Seničar odbrojava dane do porođaja i dolaska na svet kćerke Nore, a nedavno se družila sa Džulijom Roberts i Kirsten Danst na partiju organizovanom u Los Anđelesu povodom polo turnira 

Srpska manekenka, glumica i voditeljka Nina Seničar (33), koja treba da se porodi početkom novembra, privodi kraju pripreme za dolazak na svet kćerke Nore, koju će dobiti s partnerom, američkim glumcem Džejom Elisom s kojim je u vezi četiri godine. Dok odbrojava dane do porođaja, ona je vrlo aktivna i nimalo tipična trudnica. Lep i sunčan dan u Los Anđelesu, gde će se i poroditi, iskoristila je da poseti deseti polo turnir Veuve Clicquot Polo Classic, gde su se okupile brojne holivudske zvezde koje vole taj sport, među njima i njene koleginice Džulija Roberts i Kirsten Danst.
- Nora i ja smo imale najbolje trenutke na mom omiljenom događaju u godini - napisala je ponosno Nina na instagramu uz fotografiju sa turnira na kojem se pio skupi šampanjac.


Rođena Novosađanka, koja gradi karijeru u Holivudu, nije uživala u ukusu penušavog pića jer skoro nikad ne pije alkohol, a pogotovo sada kada je u drugom stanju. Zbog trudnoće je morala i da smanji putovanja, prestane da jede živu ribu i meso i, naravno, da na neko vreme zaboravi na jahanje, što joj je najteže palo.

VREME NEŽNOSTI

Da je psihički spremna za porođaj, Seničarova je pokazala u Los Anđelesu družeći se sa svojim kolegama. Očigledno je da uživa u trudnoći i da nema tremu pred jedan od najvažnijih događaja u životu jer se u prethodnom periodu čuvala i vodila računa o svom zdravlju.

- Osam meseci ljubavi, nežnosti, ženstvenosti, sreće, panike, straha, suza, smeha, neizvesnosti, uzbuđenja... Osam meseci sa njom - napisala je nedavno Nina na društvenim mrežama, priznavši da je tokom trudnoće brinula da će sve biti u redu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar) on Sep 26, 2019 at 9:11am PDT


Glumica nije odustala od umerene sportske aktivnosti. Nastavila je da vežba u teretani, čak je upražnjavala i boks, ali manjeg intenziteta. Trudila se da šeta što više, minimum pet-šest kilometara dnevno, u čemu joj je društvo često pravio emotivni partner Džej, koga ćemo gledati u nastavku hit filma “Top gan”. Venčanje su već isplanirali za leto naredne godine. 

U vreme kada se Nina bude ostvarila u ulozi majke u Los Anđelesu će biti održana svetska premijera animiranog filma “Arctic Dogs”, u kojem je pozajmila glas jednom od likova. Osim nje, u impresivnoj glumačkoj ekipi tog crtaća su i Alek Boldvin, Džeremi Rener, Džejms Franko, Andželika Hjuston.