Sam u kući: Makoli Kalkin otkrio šta misli o "glumcu" Donaldu Trampu

Autor:

31.01.2018 16:52

Foto:

Foto:



Makoli Kalkin, globalno poznat po ulozi u filmovima "Sam u kući" i "Sam u kući: Izgubljen u Njujorku", objavio je post na društvenoj mreži Redit u kom otkriva koji mu je od ova dva nastavka draži.

Објава коју дели ⓜⓐⓒ (@macaulay.culkin) дана 21. Мај 2014. у 7:14 PDT

Zašto sam napustio Holivud: Junaku filma “Sam u kući” nisu samo droga i alkohol uništili karijeru

-Najzabavniji mi je bio prvi film, pošto još uvek nismo znali u šta se upuštamo i nismo bili toliko razbacani na sve stane, sve se odvijalo u Čikagu. A, takođe, bilo je i 100 odsto manje Trumpa -napisao je Kalkin, a prenosi Hafington post.

Објава коју дели ⓜⓐⓒ (@macaulay.culkin) дана 22. Дец 2015. у 1:46 PST

Naravno, ovo se odnosilo na scenu iz nastavka u kome se, u jednoj sceni, pojavljuje tadašnji biznismen, a današnji predsednik SAD, Donald Tramp.

Trampovo pojavljivanje u ovom filmu je aktuelizovano prošle godine, kada je glumac Met Dejmon objasnio kako je dolazilo do Trampovih epizodnih uloga u veoma gledanim filmovima. Dejmon je rekao da kada bi produkcija zatražila dozvolu da se snima u nekoj od Trampovih zgrada, on bi to uslovljavao svojim pojavljivanjem u filmu.

-Reditelj Martin Brest je napisao nešto u 'Mirisu žene' i cela ekipa se bacila na to. Moraš da potrošiš sat vremena na glupavu scenu: Donald Tramp ulazi i Al Paćino dobaci: 'Zdravo, gospodine Tramp' - morali bi da ga oslove imenom - i onda on izađe - rekao je Dejmon za Holivud reporter. A onda je dodao: "Baciš malo vremena da bi dobio dozvolu, a onda izbaciš tu scenu. Izgleda da su je ostavili u 'Sam u kući 2'".