Najgori dan u glumčevom životu: Supruga Džima Belušija podnela zahtev za razvod na godišnjicu smrti njegovog brata

Autor:

06.03.2018 11:35

Foto:

Foto:



Sve je manje ljubavi u Holivudu. Makar se takav utisak stiče s obzirom na broj razvoda i raskida koji se svakodnevno dešavaju u prestonici industrije filma.

Na još jedan brak, zapravo jedan od dugovečnijih među poznatima, stavljena je tačka. Američki glumac Džim Beluši i njegova supruga Dženifer Sloun odlučili su da nakon skoro 20 zajedničkih godina, okončaju svoju romansu.

Kako prenosi američki portal "US Weekly", glumčeva supruga je podnela zahtev za razvod braka, a kao uzrok, naravno, navela je "nepomirljive razlike". Ono što ovu priču čini dodatno tužnom, jeste što je Dženifer podnela papire tačno na godišnjicu smrti Džimovog čuvenog brata Džona, zvezde kultnog filma "Blues Brothers" koji je pre 36 godina preminuo od predoziranja.

Dženifer traži i starateljstvo nad njihovo dvoje dece - ćerkom Džejmison (18) i sinom Džaredom (16). Par se venčao u maju 1998, a zvezdi filmova "K-9", "Kovrdžava Sju", "Džampin Džek Fleš", "Homer i Edi" i mnogih drugih, ovo je treći razvod.

Od 19080. do 1988. je bio oženjen Sandrom Devenport sa kojom ima sina Roberta Džejmsa Belušija, a od 1990. do 1992. je bio u braku sa Mardžori Brensfild.

Maja Gašić

Autor