Hilari Svonk: Briga o bolesnom ocu važnija od karijere

Autor:

21.03.2018 22:02

Foto:

Foto:



Dvostruka oskarovka, američka glumica Hilari Svonk u svojoj karijeri pretežno je dobijala uloge jakih i hrabrih žena. Najpoznatija je po ulozi u filmu "Devojka od milion dolara" koji joj je doneo drugog Oskara(prvog je dobila za "Muškarci ne plaču") i učinio svetskom zvezdom. Nizale su se uloge, filmovi, priznanja....a onda je holivudska glumica savim nestala sa filmske scene.

Објава коју дели Hilary Swank (@hilaryswank) дана 7. Мај 2017. у 10:56 PDT

Četrdesettrogodišnja oskarovka još jednom je potvrdila da joj uloga jake i hrabre žene savršeno pristaje ne samo na filmskom platnu već i u privatnom životu... Jer, tri godine umetničke karijere, koliko je bila odsutna, nisu joj bile važnije od očevog zdravlja. Hilari se sasvim posvetila ocu koji se oporavljao od presađivanja pluća.

Објава коју дели Hilary Swank (@hilaryswank) дана 26. Мар 2017. у 8:16 PDT

Ovih dana, po mnogima jedna od najharizmatičnijih glumica Holivuda, vratila se u glumačke vode, ovoga puta na male ekrane serijom "Trust".

Објава коју дели Hilary Swank (@hilaryswank) дана 16. Апр 2017. у 4:46 PDT

U emisiji 'Late Show With Stephen Colbert' pričala je o zdravstvenom stanju svog oca.

-Odlično je, hvala na pitanju. Za sve one koji ne znaju, moj otac je prošao operaciju presađivanja pluća. To je najteža moguća operacija i zahvalna sam svim ljudima koji su donori organa. To spasava živote - rekla je glumica.

Објава коју дели Hilary Swank (@hilaryswank) дана 8. Апр 2017. у 3:53 PDT

Njen otac imao je lošu prognozu u slučaju da ne dobije novo plućno krilo, ali, kako kaže, imao je sreće. Dok je njen otac bio na lečenju, Hilari je bila veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je često objavljivala nove informacije o njegovom stanju.

Објава коју дели Hilary Swank (@hilaryswank) дана 18. Јун 2017. у 9:56 PDT

Iako joj se otac gotovo potpuno oporavio od operacije još 2016, Hilari Svonk je ostala još godinu dana uz njega pre nego što se vratila na posao.