Moda, zabava, edukacija i humanost: Počinje prvi Kids & Teen Fashion Selection

Autor:

27.03.2018 16:33

Foto:

Foto:



Modna agencija Select prvi put u Srbiji organizuje Kids&Teen Fashion Selection, prvi događaj koji okuplja najpoznatije dečije modne brendove i dizajnere koji kreiraju za decu i tinejdžere. 31. marta i 1. aprila u Belexpocentru predstaviće se poznati brendovi koji će pred letnju sezonu mamama i tatama pokazati šta su najnoviji trendovi u garderobi za decu i tinejdžere.

Na humanitarnoj reviji Kids for Kids mali manekeni modne agencije Select poneće modele koji će biti donirani Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Mališani će imati prilike da se uvere da i za njihove kućne ljubimce postoji dizajnerska garderoba, koju će sa kucama na modnoj pisti predstaviti dizajnerka Irena Atanasković Hrnjak, a izabraće se i lice sa naslovnice tinejdžerskog magazina Hej.

Sa svojom decom modnom pistom na Kids&Teen Fashion Selectionu prošetaće pevačica Ivana Peters, voditelj Dejan Pantelić, Dr. Feelgood, a sa svojim kućnim ljubimcima Anabela Atijas, Katarina Šišmanović, glumci Ljubomir Bulajić i Uroš Jovčić, Tijana Stojisavljević, Anja Mit, Tina Ivanović, Nina Lečić, Sonja Vuksanović i mnogi drugi.

Ono što Kids&Teen Fashion Selection čini posebnim je izuzetno bogat i atraktivan program aktivacija i animacija za posetioce. U njihovom čitalačkom kutku formiranom specijalno za Kids&Teen Fashion Selection, knjige će potpisivati i družiti se sa posetiocima Milan Inić Yasserstain i Luka Raco. Za svakog će biti po nešto - stene za freeclimbing, lekcije iz kulinarstva sa udruženjem Mali kuvari, zabava i edukacija sa Dr Feelgoodom, frizer Miki Panjković na Kids&Teen Fashion Selectionu pomagaće ćerkama da isfriziraju svoje mame... Za one nešto starije, u Belexpocentru će biti dostupan gejming korner, dok će youtuber Dex održati radionicu i predavanje o vlogovima.

Ulaz na Kids&Teen Fashion Selection 31. marta i 1. aprila je slobodan. (www.fashionselection.rs)

Maja Gašić

Autor