Podrška Bikoviću: Novak i Jelena Đoković na premijeri filma "Izvan granica realnosti" (foto)

Autor:

03.05.2018 10:59

Foto:

Foto:



U prepunoj sali "Kombank dvorane" juče je premijerno prikazan film "Izvan granica realnosti" u kojem pored Antonija Banderasa glavnu igra i naš Miloš Biković.

Talentovani Biković koji je u Rusiji izgradio zavidnu karijeru, bio je zvezda večeri, a slavu su mu umalo ukrali Jelena i Novak Đoković koji su se takođe pojavili na crvenom tepihu.

Slavni par je došao da pogleda film koji je dobio dobre ocene kritike, među kojima je i nagrada za otkriće godine na festivalu Los Anđeles - Italija, ali i da pruži podršku mladom Bikoviću. Mladalački šik, koji Jelena neguje već godina ponovo je došao do izražaja u kombinaciji romantične bele kratke haljine i baletanki.

Naše velike zvezde, svaka u svom poslu, srdačno su se izgrlile pri susretu u hodniku "Kombank dvorane".

- Poznajemo se dugi niz godina, od "Montevidea", sretali smo se u Los Anđelesu, i od tada smo drugari. Zahvaljujem mu se na pozivu - rekao je Novak. - Ovo je veliki uspeh za srpsku kinematografiju i za Miloša. Nadam se da je ovo samo početak, jer znam da ima visoke ciljeve.

Premijera filma "Izvan granica realnosti"  okupila je veliki broj domaćih poznatih ličnosti iz sveta umetnosti i kulture , a među kojima su bili i Mirjana Karanović, Sloboda i Dragana Mićalović, Lena Bogdanović, Nataša Marković, Anja Alač, Marko Živić, Ivana Jordan...

Maja Gašić

Autor