Tužio suprugu: Luka Lazukić hoće Nataši da uzme sve?

Autor:

28.05.2018 18:26

Foto:

Foto:



Pevačica Nataša Bekvalac početkom aprila doživela je pravu porodičnu dramu kada ju je još uvek zakoniti suprug pretukao nakon što se jedne noći vratio iz grada. Njihova priča dobiće epilog na sudu, a pevačica je biznismena tužila za nasilje u porodici.

Preti mu kazna od tri meseca do tri godine zatvora: Luka Lazukić optužen za porodično nasilje nad Natašom Bekvalac

Sada je Luka Lazukić Nataši poslao tužbu u kojoj stoji da potražuju 150.000 evra, koliko je, prema njegovim navodima, uložio u svadbeno veselje na Ibici, ali i renoviranje stana u Beogradu i salaša u Čeneju.

Nataša Bekvalac: Od ljubavi do mržnje za godinu dana

-Luka je podigao tužbu protiv Nataše u kojoj je naveo gde je sve navodno i za šta davao pare. On od nje traži da mu vrati 150.000 evra koje je dao za venčanje na Ibici i koje je uložio u remont stana u Beogradu i vile na Čeneju. Nataša ne može da veruje šta je doživela od čoveka koji je sve vreme živeo pod njenim krovom, a kome je pre samo tri meseca rodila ćerku Katju, koju bi eventualnim dobijanjem tog spora bukvalno oterao na ulicu - govori dobro obavešten izvor za Srpski telegraf i dodaje:

-Luka je išao toliko daleko da je u tužbi nabrojao i najsitnije stvari na koje je trošio novac, pa je tako, između ostalog, naveo i escajg koji je kupio za kuhinju u novoj vili. Njega ne zanima da li Nataša ima taj novac koji on potražuje, već se nada da će dobiti spor i tako prisvojiti jednu od nekretnina - završava priču izvor.

Nataša Bekvalac: Uklonila svako sećanje na ljubav s Lukom

Natašin najveći adut u novoj borbi koju ima sa još uvek zakonitim suprugom je činjenica da je on ostao dužan radnicima koji su izvodili radove na vili u Čeneju, a koji su spremni da posvedoče u njenu korist.

Isto tako, Bekvalčeva poseduje ugovor koji je zaključila sa jednom novinskom kompanijom kojoj je prodala ekskluzivne fotografije sa venčanja kako bi pokrila deo troškova svadbe.

Luka Lazukić još 30 dana ne sme da priđe Nataši Bekvalac

Pored borbe za starateljstvo nad malenom Katjom, Nataša Bekvalac sada mora da se izbori da ne ostane bez stana na Dedinju u kojoj živi sama sa svoje dve ćerke.