Ista ljubav: Branko Đurić Đuro na svoj 56. rođendan objavio emotivnu fotografiju sa majkom (foto)

Autor:

29.05.2018 18:59

Foto:

Foto:



Glumac, reditelj i muzičar Branko Đurić Đuro proslavio je juče 56. rođenan, a na veliko iznenađenje brojnih fanova, na društvenim mrežama objavio je fotografije svoje majke.

Posle vesti da je hitno operisan, oglasio se Branko Đurić Đuro (foto)

Jedna fotografija otkriva kako je popularni Đuro izgledao kao beba od godinu dana, dok druga pokazuje istinsku ljubav sina prema majci.

-Bane i Fadila pre 55 godina i danas.... Ista ljubav - napisao je Đuro koristeći hashtagove u kojima se zahvaljuje majci za sve ove godine...

Branko Đurić Đuro: Kako sam zbog životinja koje su “igrale” u mom filmu postao vegetarijanac

Imao je samo godinu kada mu je preminuo otac od karcinoma.

-Moj otac je imao samo 21 godinu kada je umro od karcinoma. Sanjao je o tome da bude glumac. Pisao je pesme. Bio je dobar tip. Obožavao je Lorku. Žao mi je da su početkom rata u Sarajevu izgorele njegove pesme zajedno sa mojim stanom. Knjige, slike. Ja nemam slike iz detinjstva i zato sam srećan da postoji Fejsbuk, gde mi moja raja iz detinjstva pošalje pokoju fotografiju iz tog razdoblja - izjavio je popularni glumac u jednom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Kada je imao 14 godina njegova majka udala se za umetnika Branislava Popovca, koji je u Đurinom životu, takođe igrao važnu ulogu.