Ostrvo na kome su provodili divne trenutke: Supruga Mihaela Šumahera na Majorki kupila vilu vrednu 30 miliona evra

Autor:

24.07.2018 13:28

Foto:

Foto:



Korina Šumaher, supruga legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, nedavno je na španskom ostrvu Majorka kupila vilu vrednu 30 miliona evra.

Mihael Šumaher: Mračne prognoze slavnog neurohirurga o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1

Imanje na kojem će uživati porodica Šumaher ranije je pripadalo Florentinu Perezu, predsedniku Real Madrida.

Oktani u genima: Šumaherov sin kreće tatinim stopama

Kako piše nemački Bild, vila od 3.000 kvadrata se nalazi na imanju od 15.000 metara kvadratnih. Za 30 miliona evra supruga povređenog vozača dobila je i dva bazena, veliki vrt s palmama i divan pogled na more. Tu su i mali heliodrom kao i fitnes-studio, kao i ergela konja.

Nemački mediji javljaju da je Korina Šumaher već počela s građevinskim radovima i da će vilu prilagoditi sebi i potrebama svoje porodice. Izvori bliski porodici, tvrde da će kuću na španskoj obali koristi za odmor, dok njihova adresa i dalje ostaje grad Gland u Švajcarskoj, gde porodica slavnog vozača živi od 1996. godine.

Porodica Šumaher čest je gost na Majorki, gde imaju mnogo prijatelja. I sam Mihael ovde je rado dolazio, a devedesetih godina je i on želeo da ovde kupi imanje.

Slavni Mihael Šumaher nalazi se u komi otkako je u decembru 2013. doživeo tešku nesreću u francuskim Alpama. Njegov oporavak je dug i težak, a nije sigurno da će proslavljeni vozač Formule 1 ikada više prohodati.