Drama u porodici Đoković: Jelenin deda na meti otmičara

Autor:

26.07.2018 14:40

Foto:

Foto:



Porodica Jelene Đoković preživljava veliku dramu. Njenom dedi su sinoć u kuću upali napadači, koji su ga pod prisliom izveli iz kuće i odveli u polje. Kako  navodi PR tim Novaka Đokovića, porodica je u potpunom je šoku.

Kumovi na okupu: Novak Đoković u opasnom društvu (foto)

- Porodica Miloslava Radisavljevića (85), iz Ljiga, kome su sinoć u kuću upali napadači, kidnapovali ga i odveli u polje udaljeno par kilometara, u potpunom je šoku zbog svega što se desilo - navodi se u saopštenju.

- Miloslav, deda Jelene Đoković, zbog svih okolnosti nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji. Zbog činjenice da je istraga još uvek u toku, moli se javnost za razumevanje - navodi PR tim srpskog tenisera.

Vilander o Đokoviću: Jelena je ključ Novakove pobede

Jelenin deda pronađen je vezan u kukuruzištu u Ljigu. Milosava Radisavljevića su pronašli električari nedaleko od njegove porodične kuće. Predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je da je deda supruge Novaka Ðokovića pronđen vezan za metalnu konstrukciju u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

- Pronašli smo ga vezanog lisicama za betonsku banderu u kukuruzištu, odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup - naveo je Lazarević.

Najveća podrška: Šta je Jelena poručila Novaku nakon pobede (video)

 


Nedugo zatim iz policije saopšteno da se radi o razbojništvu, a ne otmici.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda. Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za metalnu konstrukciju dalekovod koji se nalazi u blizini kuće - navedeno je u saopštenju MUP-a.

Navodi se i da je MUP o svemu obavestio Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

Maja Gašić

Autor