Pomirenje na pesku: Kejti Holms i Džejmi Foks ponovo zajedno (foto)

Autor:

01.08.2018 16:40

Foto:

Foto:



"Kejti Holms i Džejmi Foks su u tajnoj vezi", "Holmsova i Foks demantovali glasine o navodnoj romansi",  "Ljubav između bivše supruge Toma Kruza i oskarovca u punom jeku"... Poslednjih pet godina smo nailazili na ovakve naslove u svetskoj štampi. I Holmsova i Foks su se svesrdno potrudili da otežaju posao novinarima čas odbijajući da odgovore na pitanje da li su u ljubavi, čas demantujući ovakve natpise.

Tajna samohrane majke: Zašto je odnos između Kejti i Suri poseban

 

Kako je nedavno otkriveno, par je navodno krio vezu zbog klauzule na kojoj je tokom brakorazvodne parnice insistirao Kejtin bivši - Tom Kruz. U klauzuli stoji da u narednih pet godina od razvoda Kejti ne sme da bude viđena s drugim muškarcem, niti je dozvoljeno da novi muškarac u njenom životu ostvari blizak odnos sa njihovom ćerkom Suri.

Kejti Holms sa ćerkom Suri: Modno usklađene za crveni tepih (foto)

Pet godina je konačno prošlo, a prva vest koju smo čuli jeste da su Kejti i Džejmi raskinuli. Sav trud oko skrivanja, tajni sastanci, ukradeni zajednički momenti... sve je palo u vodu. Kako su tada preneli svi svetski tabloidi, oskarovac je godinama varao Holmsovu. Kada je saznala bolnu istinu, glumica je bez mnogo drame samo okončala vezu.

 

Објава коју дели Herald TV (@heraldng) дана 27. Јун 2018. у 10:57 PDT

Sudeći po najnovijim fotografijama, pokolebala se. Par je uslikan na plaži u Malibuu, a kako je jedan očevidac rekao za "US Weekly" nisu ni pokušavali da sakriju zaljubljenost. Igrali su odbojku na pesku, rvali se, jurili... kao zaljubljeni tinejdžeri.

Kejti Holms: Savršen dodatak šopingu (foto)

 

- Deluju potpuno očarani jedno drugim. Nisu od onih parova što stalno gledaju u telefon. Kejti nije skidala osmeh s lica, čini se da se baš upecala! 

Maja Gašić

Autor