Tajna samohrane majke: Zašto je odnos između Kejti i Suri poseban

Autor:

11.10.2016 11:46

Foto:

Foto:



Od kako se pre četiri godine razvela od holivudskog superstara Toma Kruza, glumica Kejti Holms izgleda bolje nego ikada.

Ova tridesetsedmogodišnjakinja je konačno sreću našla u vezi sa kolegom glumcem Džejmijem Foksom. Nedavno je na svom instagram profilu objavila selfi na kome je bez trunke šminke, a ova fotka je izazvala burnu reakciju javnosti.

Dok joj mnogi zameraju preterano "prirodan" izgled, to što ne krije poneku boru i podočnjake, veći je broj onih koji smatraju da je glumica lepša nego ikada!

?

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on Oct 9, 2016 at 2:34pm PDT

Osmeh na njenom licu govori da je srećna, uprkos tome što je njen razvod od Kruza i dalje tema svetskih medija. Kejti je dobila starateljestvo nad zajedničkom ćerkom Suri. Međutim, medije i dalje kopka zašto Tom ne viđa ćerku... Malo toga je ipak izašlo u javnost, jer su detalji razvoda su strogo poverljivi.

Lepa glumica se trudi da svoju intimu drži dalje od očiju javnosti, a tek povremeno objavi neku fotografiju sa ćerkicom.

#blessed #goodnight #gratitude #happybirthdaymom #family #love ???

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on Sep 11, 2016 at 12:51pm PDT

Njena rutina je vrlo jednostavna. Sve je podređeno Suri. O tome kako započinje dan, lepa glumica je za britanski portal "Hello!" izjavila:

- Volim da napravim dobar doručak i započnem dan mirno i staloženo. Uživam u tom kratkom vremenu sa svojom devojčicom, pre nego što ode u školu.

Kada je vreme za večeru, Kejti je otkrila da se trudi da sprema ono što Suri, ali i ona, najviše vole.

- Obe obožavamo paste i lazanje. Najčešće ih spremam po receptima Marija Batalija. Naravno, kao i većina dece, Suri ima svoje favorite.

#gratitude #littleangels #blessed

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on Sep 11, 2016 at 12:48pm PDT

Desetogodišnja Suri, kao i većina njenih vršnjaka, probirljiva je sa hranom, pa tako mama Kejti ima problema da je natera da jede. A kako se bori sa ovim problemom, glumica je objasnila:

- Zapravo nemam nikakvu taktiku. Ponašam se kao i većina žena. Spremam ono što sam ja jela celog života, nadajući se da će joj se dopasti, i tek povremeno ubacim nešto novo...

Tajna uspešnog odnosa ove samohrane majke sa ćerkom je u dogovoru i odnosu punom ljubavi i razumevanja. Suri vaspitava da bude prirodna, "najbolja verzija sebe"...

Happy Tuesday! #sunshine #dream #gratitude #alterna

A photo posted by Katie Holmes (@katieholmes212) on Sep 27, 2016 at 2:38pm PDT

Maja Gašić

Autor