Stomačić Megan Markl u centru pažnje: Nove fotke buduće mame pokrenule glasine (foto)

Autor:

23.10.2018 15:39

Foto:

Foto:



U okviru turneje koju su započeli posetom Australiji, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su danas stigli na ostrvo Fidži gde su se susreli sa zvaničnicima ove ostrvske države.

Elegantna kao i uvek, Megan je blistala u dugoj plavoj haljini britanskog brenda Safiyaa, a vojvotkinja se prvi put ponašala kao tipična trudnica.

Kraljevski protokol za buduću mamu: Pravila koja Megan Markl (ne)će smeti da krši u trudnoći

Neprestano je zaštitnički držala ruku na stomaku, kao što to većina budućih majki čini.

Pažnju fotografa privuklo je i piće koje je stajalo ispred supruge princa Harija, odnosno flašice vode kojom je i nazdravljala prisutnima.

Prve reakcije na vest o trudnoći Megan Markl: Šta je buduće deka imao da kaže?

Ipak, ono o čemu se najviše pričalo jeste sada već vidno zaobljen stomak, po mnogima nešto veći nego što bi se to očekivalo od osobe koja je ušla u 13. nedelju.

Prvo se na društvenim mrežama komentarisalo da je Megan ipak nešto duže trudna nego što je to objavila Kensingtonska palata, a potom su se glasine proširile i na medije.

Izdanje za kraljevsko venčanje: Kaput koji je podgrejao glasine o trudnoći Megan Markl (foto)

Odmah su pale "stručne" analize, a zaključak do kojeg je većina došla jeste da je Megan najverovatnije pri kraju četvrtog, odnosno na samom početku petog meseca. Teoriju je potkrepilo nedovoljno precizno saopštenje iz Kensingtonske palate u kojem stoji da se prinova očekuje na proleće 2019, a u kojoj se ne spominje tačno i kog meseca...

Maja Gašić

Autor