Od blatnjave Jatagan male do raskošnog Beča: Ekipa "Senki nad Balkanom" dobila moćno pojačanje

Autor:

13.11.2018 11:30

Foto:

Foto:Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona "Senki nad Balkanom", velika i uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelogrlićem na čelu, vratila se ponovo u Jatagan malu gde su snimljene prve scene ovog dramskog trilera čija je radnja ovog puta smeštena šest godina nakon događaja iz prve sezone.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Gvero (@gveromarko) дана 12. Нов 2018. у 11:03 PST

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope. Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd te 1934. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Petar Cirica (@cirpetar) дана 12. Нов 2018. у 5:13 PST

Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnih ulica Jatagan male pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti. Epski zamah, uzbudljiva akcija, živopisni novi i stari likovi učiniće da druga sezona "Senki nad Balkanom" ode korak dalje u podizanju standarda domaćeg igranog programa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Bergam (@marijabergam) дана 9. Авг 2018. у 6:00 PDT

Emitovanje je planirano u 2019. premijerno na TOP kanalu a i u drugoj sezoni, uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Marko Gvero, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Filipu Šovagoviću, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko. Druga sezona serije će se snimaće na autentičnim lokacijama u Srbiji, Sloveniji i Austriji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TOP kanal (@topkanaltv) дана 12. Нов 2018. у 11:57 PST

Maja Gašić

Autor