Svetlana Ceca Ražnatović: Rano je da budem baka, sada sam u najboljim godinama

Autor: Maja Gašić

16.11.2018 17:55

Foto:

Foto:Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić uveliko planiraju svadbu, a prekjuče je Cecin sin i zvanično zaprosio buduću suprugu. Snimak veridbe pevačica je ponosno podelila na društvenim mrežama, a mladencima jepoželela svu sreću.

“Golupčići moji, neka vam je sa srećom”: Ceca objavila snimak veridbe Veljka i Bogdane (video)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана 14. Нов 2018. у 9:07 PST


Kako tradicija nalaže, Ceca je sa porodicom posetila i roditelje buduće snaje, a prema rečima prije Danijele, susret je protekao u odličnom raspoloženu.

– Ugostili smo Ražnatoviće u našem domu. Divni su svi i sve je divno proteklo, a najbitnije je da su naša deca srećna. Bogdana i Veljko se mnogo vole i odrasli su mladi ljudi, te donose sami odluke, a mi smo tu da ih podržimo svi zajedno. Verujem da ćemo biti srećna porodica – izjavila je Bogdanina mama.

Ceca Ražnatović u gostima kod prije i prijatelja: Bićemo srećna porodica

Iako se po domaćim medijima spekuliše da bi svadba trebalo da bude u junu naredne godine, zaljubljeni par još uvek nije odredio datum. Na zimu naredne godine će im biti tek prva godišnjica veze, tako da nema potrebe za žurbom, ispričala je Ceca. O budućoj snaji misli sve najbolje, da je vredna i izuzetno lepo vaspitana, što je po njoj danas retkost, a na pitanje da li je spremna za unuke, Ceca kaže:

Snajka zvanično verena: Ceca Ražnatović objavila radosne vesti i pokazala raskošan prsten na Bogdaninoj ruci (foto)

- Što se mene tiče, to može da sačeka još nekoliko godina. Polako, sve treba da dođe u svoje vreme. Rano je da budem baka, sada sam u najboljim godinama. Žene mojih godina počinju da žive tek sada, kada su im deca porasla i kada su ostvarene u svim segmentima života. Moje vreme tek dolazi - zaključila je kroz smeh u razgovoru za "Novosti" pevačica.

Maja Gašić

Autor