Svetlana-Ceca Ražnatović: Neka vam je sa srećom

Autor:

20.11.2018 10:31

Foto:

Foto:



Pošto je pružila punu podršku sinu Veljku u nameri da zaprosi devojku Bogdanu, najveća srpska pevačka zvezda budućoj snaji je poklonila skupoceni sat i sa mladencima počela planiranje venčanja sledeće godine, kad bi, po nekim tvrdnjama, trebalo da postane baka

Najpopularnija folk zvezda naših prostora Svetlana-Ceca Ražnatović (45) oduševljena je što će uskoro postati svekrva. Ponosna majka ne krije zadovoljstvo povodom odluke svoga sina Veljka Ražnatovića (21) da isprosi ruku Bogdane Rodić (22), nekadašnje košarkašice iz Titela. Ceca je presrećna zbog buduće snajke, s kojom je u odličnim odnosima, pa je zaljubljenom paru poželela sve najbolje.

- Snajka zvanično verena. Golupčići moji, neka vam je sa srećom - napisala je pevačica, ne krijući radost što će uskoro oženiti sina naslednika.

- Anastasija će otići iz naše kuće kad se bude udala, a ja ostajem da živim sa sinom i snajkom - duhovito je navela Ceca, potvrdivši time priče da će se Bogdana iz rodnog Titela preseliti u dom Ražnatovića na južnom obodu Dedinja, preko puta stadiona Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 19. novembra!