Novak Đoković: I meni su suze krenule zbog Ane Ivanović

Autor:

03.01.2017 21:06

Foto:

Foto:



Ana Ivanović i Novak Đoković su vršnjaci, oboje su rođeni 1987, a poznaju se skoro ceo život. Upoznali su se kao klinci na Kopaoniku, jer se Anin otac i Novakov stric poznaju još iz đačkih dana.

Posle su im karijere išle gotovo paralelno, oboje su do prvih ogromnih uspeha došli 2008. Nole je u januaru osvojio Australijski open, da bi Ana pola godine kasnije pobedila na Rolan Garosu i prva se iz cele generacije velikih srpskih asova popela na broj 1.

Đoković na turnieu u Dohi ne krije koliko mu je teško palo što se sa Ivanovićevom više neće redovno sretati po turnirima.

Jako sam emotivno doživeo Anin oproštaj dok sam gledao njen snimak. Poznajem je od pete godine. Posle sam razmenio nekoliko poruka sa njom, čestitao joj na izvanrednoj karijeri i meni su suze krenule. Mogu samo da zamislim koliko je emocija morala da prođe da bi donela takvu odluku. Koliko je teško preseći posle celog života u tenisu! Prošle godine se i udala, razmišlja o porodici. Ona je izvanredna osoba i zaslužuje sve najbolje - rekao je Đoković za Sportski žurnal.

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović objavila je 28. decembra da je završila igračku karijeru.

Komentari. (0)

Loading