Madona usvaja još dvoje dece

Autor:

25.01.2017 16:50

Foto:

Foto:



Američka pop zvezda Madona podnela je zahtev u Malaviju za usvajanje još dvoje dece, potvrdio je portparol tamošnjeg suda AFP-u.

Sud razmatra da li Madona može da usvoji još dvoje dece, rekao je portparol te ustanove.

Američka pevačka zvezda je lično podnela zahtev za usvajanje u glavnom gradu Malavija.

Pevačica ima četvoro dece: dvoje biološke - ćerku Lurd i sina Rokoa - i dvoje usvojene – 11-godišnjeg Dejvida Bandu i godinu dana mlađu Mersi Džejms.

Madona je Dejvida usvojila 2008. godine, a kasnije i njegovu rođenu sestru Mersi.

Svoje prvo dete, ćerku Lurd, rodila je 1996. Njen biološki otac je Karlos Leon, s kim se Madona kasnije rastala. Lurd je ime dobila po svetom mestu u Francuskoj, koje je Madonina majka želela da poseti pre smrti. Njeno drugo dete, sina Rokoa, rodila je 2000, par meseci pre venčanja sa njegovim ocem, Gajom Ričijem.

Madona izgubila starateljstvo nad sinom

Njeno treće dete, Dejvida, usvojila je u Malaviju. Ovo usvajanje je izazvalo ničim prizvan skandal, po kojem je Madona imala povlašćen status pri usvajanju, kao i priče da je ona Dejvida "kupila". Madona se pojavila u emisiji Opre Vinfri kako bi opovrgla optužbe. Ona i Gaj su planirali da, nakon što prođe probni period od 18 meseci, usvoje i jednu malavijsku devojčicu, što je Madona kasnije i učinila.

Režiser i pevačica razveli su se krajem 2008. godine, a onda je usledila bitka oko imovine i starateljstva nad Rokom, kao jedinom zajedničkom biološkom detetu. Iako je sud doneo odluku i sva deca su na kraju pripala pevačici, početkom prošle godine Madonina je priznala da je bitka za starateljstvo nad sinom Rokom, koji zbog svog delikventnog ponašanja neprestano zapada u nevolje,  definitivno došla kraju. Ne samo da je sin rešio da joj se više ne vraća, već je i izgubila starateljstvo nad njim, tako da Roko sada definitivno živi sa ocem, Gajem Ričijem, u Velikoj Britaniji.

Madona ima novog dečka i svi joj zavide!

Ipak, problematični Roko izgleda da je odlučio da se uozbilji te se krajem prošle godine pomirio sa majkom, o čemu je presrećna Madona obavestila medije pošto je sa sinom otputovala na porodični odmor u Švajcarsku.

Komentari. (0)

Loading