Još jedna žrtva slave: Glumica Miša Barton prebačena u bolnicu, policija umešana

Autor:

27.01.2017 10:13

Foto:

Foto:



Holivudska glumica i zvezda popularne seije "The Orange County", Miša Barton (31) prebačena je sinoć u bolnicu, a nakon intervencije policijskih snaga njenom stanu u Zapadnom Holivudu.

Kako prenosi portal "People" policija je primila nekoliko prijava za uznemiravanje koji su došli iz glumičinog stana. Kada su stigli u njen dom u Zapadnom Holivudu, zatekli su glumicu i još jednu osobu, kako se pretpostavlja - kućnog gosta. Da li se radi o muškarcu ili ženi, još uvek se ne zna.

Ema Stoun iskreno o bolesti koja je prati od detinjstva

Prema prvim navodima, policija u stanu nije pronašla nikakve tragove nasilja. Miša je bila kompletno obučena, delovala je pribrano,  i svojevoljno je s policijom otišla u bolnicu, gde će joj se uraditi psihološka procena.

#ThrowBack to @moalturki's 30th #Squad ?✨?? ? @germanlarkin

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on Jul 18, 2016 at 2:14am PDT

Ovom događaju je prethodio Mišin rođendan, dan ranije, a gosti na proslavi kažu da je glumica izgledala i ponašala se savim normalno.

- Činilo se kao da se sjajno zabavlja - izjavio je jedan gost za "TMZ" koji je želeo da ostane anoniman.

Morning Vibes ☀️???

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on Oct 25, 2016 at 9:06am PDT

Šta se zasita dogodilo i ko je misterizni gost koji je "uznemiravao" glumicu te sporne prethodne noći, još uvek se ne zna. Inače, Miša je već jednom imala nervni slom i to 2009.

U paklu nasilja: nekad zlostavljane, danas slavne

Sredinom jula 2015. glumica je takođe pod misterioznim okolnostima završila u bolnici. Potpuno izbezumljena, nasrtala je na medicinsko osoblje zahtevajući da je puste kući, da bi je konačno, zarad njene sigurnosti, vezali za krevet. Glumica je tada pretila da će izvršiti samoubistvo. Zadržana je na lečenju, a istu sudbinu su svojevremeno doživele i pop zvezda Britni Spirs  i glumica Amanda Bejns.

Tada je Barton izjavila za "People" da je dozživela nervni slom.

- Imala sam ozbiljan slom živaca. Bilo je zastrašujuće., kao u filmu "Girl, Interrupted". Priča mog života.

I Britni i Amanda su kao i Miša, vrlo mlade ušle u muzičku, odnosno filmsku industriju i u tinejdžerskim godinama postigle ogromnu popularnost. Kao i Spirs, i Miša je hapšena zbog vožnje pod uticajem alkohola i imala je niz ispada u javnosti.

Da li je breme slave bilo preteško za Barton, koja je u glumačkoj industiji još od detinjstva?

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading