Sunovrat najpopularnijeg pirata: Nakon skandaloznog razvoda, Džoni Dep pred bankrotom

Autor:

01.02.2017 14:12

Foto:

Foto:



Finansijski problemi američkog glumca Džonija Depa izazvani su njegovim prekomernim trošenjem zarad održavanja luksuznog životnog stila, naveli su njegovi bivši poslovni menadžeri, koje je tužio zbog lošeg upravljanja njegovim novcem, prenosi Beta.

"Menadžment grupa" (Management Group) podnela je kontratužbu protiv Džonija Depa, dve nedelje pošto ih je glumac tužio za proneveru njegovih 25 miliona dolara.

Anegdote velikih zvezda Kustendorfa: Džoni Dep umalo da se oženi Srpkinjom, Monika Beluči oduševljena roštiljem

Kako je navela ta grupa u svojoj kontratužbi, Dep je „potpuno odgovoran za sve finansijske teškoće“ s kojima se suočava, ukazujući na to da je on trošio više od dva miliona dolara mesečno.

U kontratužbi "Menadžment grupe" navodi se da je holivudski glumac nastavio da troši nekontrolisano i pored njihovih ponovljenih upozorenja.

Junak franšize "Pirati sa Kariba" potrošio je više od 75 miliona dolara za kupovinu i održavanje 14 kuća, uključujući dvorac u Francuskoj i više ostrva na Bahamima, navela je grupa.

Amber Herd: Žene, niste same

Dep je potrošio 18 miliona dolara na jahtu od 45 metra, zatim velike sume za letenje privatnim avionima i za održavanje kolekcija umetnina i kolekcije predmeta iz Holivuda, a za njihovo čuvanje je bilo potrebno 12 skladišta, navodi se u tužbi.

Džoni Dep je tužio "Menadžment grupu" 13. januara i tražio više od 25 miliona dolara, koje su, prema njegovoj tvrdnji, oni izgubili lošim upravljanjem njegovim novcem. Takođe se navodi da nisu na vreme podneli poresku prijavu, zbog čega je Dep platio kaznu od 5,7 miliona dolara.

Godina razvoda i raskida

U kontratužbi se navodi da su Depove poreske prijave uvek bile podnete na vreme i da su porezi plaćeni kada je on imao raspoloživog novca.

Kompanija je upravljala njegovim finansijama od 1999. do početka 2016. godine, što je period kada je glumac zarađivao mnogo i glumio u popularnim filmovima, kao što je serijal "Pirati sa Kariba".

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading