U društvu Dženifer Lopez i Kristijana Ronalda: Ana Ivanović primila prestižnu nagradu

Autor:

09.02.2017 12:29

Foto:

Foto:



Nekada najbolja na svetu, a svakako naša najuspešnija teniserka, Ana Ivanović i nakon odluke da se povuče iz sveta sporta, niže uspehe. Na žalost mnogih, lepa Srpkinja je krajem decembra obelodanila da nakon 14 godina aktivnog bavljenja tenisom, više neće baviti sportom.

Sudbinska godina: Ana Ivanović rekla zbogom tenisu

- Svaki sportista zna da postoji momenat kada mora da se oprosti od profesionalnog sporta.  Obzirom na povrede i formu u kojoj se nalazim više ne mogu da pružim maksimum pa sam odlučila završim profesionalnu karijeru. Biću ambasador sporta i baviću se modom i lepotom i ko zna šta me još čeka… - poručila je tada putem svoje Fejsbuk stranice.

I dok uživa u bračnoj sreći sa suprugom Bastijanom Švajnštajegrom, novi izazovi su pred ovom osvajačicom Rolan Garosa. A i nova priznanja.

Ana Ivanović: Majčinstvo je predivna stvar, ali za to treba biti spreman

Kako se Ana pohvalila svojim pratiocima na Instagramu, postala je ponosna vlasnica još jedne zlatne statue. Naime, Ivanović je uručena nagrada "Brand Laureate" za međunarodnu ličnost.

Huge thank you to The Brand Laureate for my award. I am so honored!

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 8, 2017 at 7:41am PST

Inače, ova prestižna nagrada se dodeljuje u nekoliko kategorija, a u brojne zvezde koje su osvojile ovo prestižno priznanje ubrajaju se košarkaš Kobi Brajant, fudbaler Kristijan Ronaldo, autorka “Harija Potera” Džoan K. Roling, glumac Džeki Čen, pevačica Dženifer Lopez

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading