Kad šeik odreši kesu: Bali-beg dobio pola miliona dolara za druženje sa obožavaocima

Autor:

11.02.2017 12:23

Foto:

Foto:



Dobrodošlica kakvu je najpopularniji turski glumac Burak Ozčivit (32)  doživeo u Dubaiju meri sa sa atmosferom sa koncerta neke velike rok zvezde. Naime, glumac koga naša publika trenutno gleda novoj melodrami "Beskrajna ljubav", od šeika Ela Maktuma dobio je poziv koji je se odbija.

Zašto je za neke glumice serija “Sulejman Veličanstveni” bila presudna

Pozvan je na druženje sa tamnošnjim obožavaocima koji su ga dočekali u popularnom tržnom centru City walk. Burak je bio iznenađen kada je video da je čak 10.000 čjudi došlo da ga pozdravi, a iznenađenje je bilo prijatnije kada mu je šeik za ovaj angažman dao čak pola miliona dolara.

Turski mediji su preneli da je glumac bio toliko oduševljen gostoprimstvom i onim što ova egzotična destinacija ima da ponudi da je predložio verenici, glumici Fahrije Evdžen, da se venčaju u Dubaiju.

Svetlooki protiv tamnookih: Turski glumci za kojima žene u Srbiji uzdišu

Glumac koji danas može da se pohvali ogromnim honorarima koje zarađuje nije odrastao u izobilju. Ipak, on ne propušta priliku da se zahvali svojim roditeljima na svemu što su mu pružili, a posebno majci za koju je veoma vezan. Mnogi tvrde da je upravo od nje nasledio lepotu koja mu je otvorila mnoga vrata.