Legendarni Gansi izviždani: Napravili neoprostiv greh u Melburnu

Autor:

16.02.2017 16:01

Foto:

Foto:



Ono što se dogodilo legendarnom američkom bendu "Guns N' Roses", mogu da razumeju samo oni koji toliko često putuju da nisu sasvim sigurni u kom gradu se trenutno nalaze. Naime, pred 70.000 obožavalaca u Melburnu, dugogodišnji tehničar i najavljivač Makbob napravio je veliku grešku.

-Sidneju, tražili ste najbolje, ali su se zaglavili u saobraćaju, tako da evo šta ste dobili, rekao je tehničar, šaleći se i ne sluteći koliko je uvredio sve one koji su došli da uživaju u dobroj muzici.

Srpska premijera filma “T2 Trejnspoting”

Uzbuđenje se brzo pretvorili u negodovanje, a Sleš i Eksl nisu imali pojma šta je krenulo po zlu. Poznavaoci tvrde da bi im obožavaoci ne bi toliko zamerili da su ih zamenili bilo kojim drugim gradim, ali Sidnej im je večiti rival pa ih to zato toliko uvredilo.

Američkom bendu i hard rok legendama, „Gans end rouzes“, obožavaoci u Melburnu nisu mogli da oproste to što su tokom koncerta zamenili njihov grad sa rivalskim Sidnejom.

Ipak, domaća publika najviše pamti čuveni pozdrav Robija Vilijamsa na Ušću. Zbog neveštog srpskog "Zdravo, dobro veče" koje je zvučalo kao "Zdobro, dobor veče" mnogi su razumeli da je rekao  "Zagreb, dobro veče".  Obožavaoci su u prvi mah bili razočarani, ali ubrzo je utvrđeno da se pevač samo zbunio u izgovorum te da nije spomenuo glavni grad Hrvatske.

Nik Kejv stiže 28. oktobra u Kombank Arenu

Komentari. (0)

Loading