Olivera Balašević: Žena je ta koja brani tvrđavu, znam to iz ličnog iskustva

Autor:

03.03.2017 21:02

Foto:

Foto:



Đorđe Balaševića i njegova supruga Olivera u skladnom su braku već dugi niz godina, a popularni "panonski mornar" i njegova lepa Olja osim što su ponosni roditelji Jovane, Jelene i Alekse, još srećniji su što su od nedavno baka i deka. Ipak, da život nije bajka potvrdila je i Đoletova supruga koja je sada progovorila o mukama kroz koje je prolazila njena porodica devedestih godina.

- Žena je ta koja brani tvrđavu. Iz našeg iskustva, mogu da svedočim o 90-im godinama, koje su nam donele značajne krajnosti i neugodnosti - rekla je Olivera u emisiji "150 minuta" i podsetila da je tadašnji režim progonio njenog supruga, a njena porodica doživljavala razne neprijatnosti.

-Beba i ja smo odlazile zajedno u SUP, jer je ona bila mlađa i na mig je znala da reaguje. Rekla bih joj: "kada taj čika u SUP-u pita gde je tata, ti počni da plačeš". S druge strane, Lola bi ispričala da sam joj ja to rekla - kazala je Balaševićeva supruga koja je u to vreme bila opravdano zabrinuta za svoju porodicu.

-I onda smo odlazili i pokušavali nekako da izađemo na kraj s učestalim pozivima koji su bili dan-noć, svejedno. Jednom se desilo da su kundacima lupali na prozor. U pola tri u noć, ja sam otvorila i pitala zašto lupaju kundakom kada imamo zvono, a oni su mi odgovorili da "nisu sigurni da ćemo čuti zvono, ako spavamo - ispričala je Olivera i dodala:

- Ne, zato što ste sigurni da će se neko uplašiti, a u ovom trenutku to su dve devojčice koje spavaju - zaključila je Olivera.

Komentari. (0)

Loading