Zvezda serije "Vesele 70-e" optužen za silovanje: U pitanju osveta bivše ili istinski zločin?

Autor:

04.03.2017 18:21

Foto:

Foto:



Glumac Deni Masterson (40) koga naša publika najviše pamti po ulozi "namćorastog" Hajda u humorističkoj seriji "Vesele 70-e" ovih dana se suočava sa ozbiljnim optužbama.

Naime, protiv Mastersona su tri dveojke podnele tužbu za silovanje.

Ono što je intrigantno u ovom slučaju jeste što, prema rečima tužiteljki, a u pitanju su tri devojke čiji inedtitet još uvek nije otkriven, incident se dogodio početkom 2000. godine.

Policija u Los Anđelesu pokrenula je istragu, ali još uvek se ne zna zbog čega su žrtve čekale 17 godina da prijave Denija.

Agent popularnog glumca je izjavio da su optužbe lažne i da su, po svemu sudeći, podstaknute  blogom "The Underground Bunker" koji je svojevremeno pisao novinar Toni Ortega.

Naime, ovaj novinar je radio na razotkrivanju crkve čiji je popularni glumac član od najranijeg detinjstva.

Intervjuišući brojne pripadnike ove kontroverzne crkve, Toni je razgovarao i sa glumicom Leom Rimini, koja je takođe bila pripadnica sajentološke crkve. Tom prilikom je Rimini optužila glumca za silovanje.

Deni i Lea (prva s desna)

- Navodni incident o kojem ona govori dogodio usred njihove šestogodišnje veze, a nakon čega je ona nastavila romansu s Denijem. Zanimljivo je i to da je Lea često bila nedosledna u izjavama, a već  tri puta je navodila da je bila silovana i to od strane poznatih glumaca i muzičara. Kada je Deni okončao ovu vezu, ona je nastavila da ga progoni, a čak je pretila batinama i njegovoj sadašnjoj supruzi - Bižu Filips, ukoliko ga ne napusti - izjavio je agent poznatog glumca.

Ono što je zastrašujuće, jeste da čak i ovako strašne optužbe, bilo da su lažne ili istinite, za Holivud više ne prestavljaju šokantnu vest. Nakon slučaja O.J. Simpsona i Kejsija Afleka koji je uprkos optužbama za seksualno zlostavljanje (a na revolt mnogih) pre nedelju dana nagrađen Oskarom, čini se da Holivud više ništa ne iznenađuje.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading