Princ Džordž u školi u kojoj su najbolji prijatelji zabranjeni

Autor:

25.03.2017 11:45

Foto:

Foto:



Pripadnost kraljevskoj porodici sa sobom nosi pregrš prednosti: glamurozan život u luksuznom dvoru, poslugu koja je uvek dostupna, skupocenu garderobu, najbolje obrazovanje i još mnogo toga. Ipak, da tu postoje velika i brojna odricanja dokazuje i primer princa Džordža koji, zbog strogih pravila, neće moći da uživa, u najlepšem delu detinjstva.

Naime, došlo je vreme da miljenik britanske nacije sedne u školsku klupu, pa je kraljevska porodica odlučila da to bude u privatnoj školi "Thomas's" u Londonu.

Mladi prinčevski par, Vilijam i Kejt  su već nekoliko puta dokazao da je došlo vreme za promene u kraljevskoj porodici pa su odlučili, da i ovoga puta, prekrše porodičnu tradiciju i svog sina upišu u školu koju pohađaju i dečaci i devojčice, što je ranije bilo nedopustivo.

Kako piše "Telegraph" škola čiji će od septembra đak biti i princ Džordž uči decu da budu ljubazna, kulturna , ali ih obeshrabruju da imaju najbolje prijatelje. Oni na ovaj neobičan način štite decu od eventualnih razočarenja u slučaju da ih najbolji prijatelj napusti.

Program ove prestižne britanske škole fokusiran na je umetnost i sport a za obrazovanje princa Džordža  britanska porodica će izdvajati nešto više od 6.500 evra po polugodištu.

Uprava škole se oglasila povodom ovog važnog đaka i ostalim roditeljima poslala saopštenje da titula princa Džordža neće uticati na njegov status u školi.

 

Komentari. (0)

Loading