Skarlet Johanson na meti kritika zbog uloge u novom filmu

Autor:

30.03.2017 20:25

Foto:

Foto:



Jedna od najlepših glumica Holivuda Skarlet Johanson prihvatila se novog izazova u karijeri, ne sluteći kakve će joj to neprijatnosti doneti. Naime, slavna glumica tumači glavnu ulogu u akcionom filmu "Ghost in the Shell" koji je urađen prema japanskom stripu, a obožavaoci originala ovaj izbor nisu dočekali sa oduševljenjem - šta više oni su jako nezadovoljni što je uloga pripala plavokosoj Amerikanki, jer smatraju da bi Azijatkinja mnogo bolje odigrala ovu rolu.

Skarlet je našla način da ućutka nezadovljone, pa im je tako poručila da je boja kože manje važna od kvaliteta projekta.

- Nikad ne bih glumila drugu rasu, mislim da bi to bilo suludo. Ali moj lik je robot s ljudskim mozgom, a publici prepuštam da odluči da li je film dobar ili ne - rekla je slavna glumica.

Inače, Skarlet je nedavno odlučila da stavi tačku na brak sa francuskim novinarom Romanom Dorijakom.

– Mislim da nije prirodno da provedemo život samo s jednom osobom. Možda će me zbog ove izjave mnogi kritikovati, ali verujem da je monogamija zaista teška i zahteva puno rada. A činjenica da pada teško velikom broju ljudi, gotovo svima, govori u prilog teoriji da nije prirodno da budemo samo s jednom osobom. Gajim veliko poštovanje prema ljudima koji tako žive, i ja sam bila jedna od njih, ali definitivno mislim da na duže staze se takav način života suprotstavlja našim prirodnim instiktima – tvrdi glumica koja se bori za starateljstvo nad trogodišnjom ćerkom Rouz.

Komentari. (0)

Loading