Ponosni roditelji: Jovana i Željko čekaju blizance

Autor:

02.04.2017 11:24

Foto:

Foto:



Popularna voditeljka Jovana Joksimović i pop pevač Željko Joksimović očekuju blizance.

Voditljka bi trebalo da se porodi na jesen.

- Kada je otkrila da je trudna, nije želela da tu priču previše širi, znali su samo najbliži članovi porodice. Željko je bio presrećan kada mu je saopštila da je u drugom stanju, posebno kada su saznali da su u pitanju blizanci. - otkrio je za Blic izvor blizak paru.

Sreća u domu Joksimovića: Jovana čeka drugu bebu

Vest o njenoj trudnoći najviše je obradovala njihovog sina Kostu, sa kojim lepa voditeljka sada provodi najviše vremena kod kuće.

Jovana i Željko su sinu, koji će 10. aprila napuniti tri godine, objasnili da će dobiti bate ili seke, a on jedva čeka da se igra sa njima.

- Kosta već ima stariju sestru, za koju je vezan i često se igraju, tako da kada je čuo da mu stiže društvo, bio je oduševljen - objašnjava izvor.

Love❤️❤️❤️

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Nov 30, 2015 at 1:23pm PST

Od aprila 2014, kad su dobili sina Kostu, Jovanin i Željkov odnos je, kako su otkrili za "Gloriju" postao za nijansu intenzivniji, ljubav za mrvicu jača. Osim što im je oplemenio život, Kosta ih je motivisao da brzo shvate kako žele još dece.

Koja Željkova pesma je rasplakala Jovanu Joksimović

- Voleli bismo da imamo veliku porodicu. Želeo bih da dobijem kćerku s Jovanom - rekao je svojevremeno Željko zs "Gloriju".

Komentari. (0)

Loading