Anđelina Džoli: Novi dečko i nova kuća vredna 25 miliona dolara

Autor:

29.04.2017 13:47

Foto:

Foto:



Glumica i rediteljka upoznala je u Londonu muškarca s kojim je u vezi, i za koga bi se čak i udala ukoliko se on dopadne njenoj deci, a uveliko se priprema i za selidbu iz Nju Orleansa u Holivud u vilu vrednu 25 miliona dolara

? #angelinajolie

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieqirl) on Apr 20, 2017 at 5:23pm PDT

Šta zapravo stoji iza Anđelininih dirljivih reči o Bredu Pitu

Iako se još nije zvanično razvela od Breda Pita (53), glumica i rediteljka Anđelina Džoli već uveliko planira novi brak!

Nedavno je “provaljena” njena ozbiljna ljubavna veza sa (zasad) anonimnim muškarcem kog je upoznala u Londonu. Sve je toliko daleko otišlo da je samo pitanje hoće li se Anđelinin izbor dopasti njenoj deci. Ako Medoks (15), Paks (13), Zahara (11), Šajlo (10) i blizanci Vivijen i Noks (8) daju zeleno svetlo, par može početi sa pripremama za venčanje. A upoznavanje tajanstvenog džentlmena i klinaca koje je glumica rodila, ili usvojila, trebalo bi da se dogodi ovih dana.

- Endži je čekala da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede svog dečka u njihove živote. Posebno je zabrinuta kako će reagovati najstariji sinovi Medoks i Paks - otkrio je za magazin “InTouch” izvor blizak glumici.

Novinari nisu uspeli da “iskopaju” ime čoveka koji bi trebalo da bude novi suprug Anđeline Džoli, ali su ipak nešto iščačkali. Radi se o “poznatom svetskom filantropu”, i to je sve što se zasad zna o njemu. Mnogo više se zna o raspoloženju Breda Pita, a ono je - blago rečeno - neverica i šok.

- Informacija da Anđelina razmišlja o udaji je frapirala i šokirala Pita. Nije znao da se ona već viđa s nekim, pogotovo da planiraju brak - dodao je isti dobro obavešteni izvor.

Nije nikakva novost da Bred obožava njihovo šestoro dece, i da pokušava da što više bude sa njima. Čak je nedavno tajno boravio u Kambodži, gde je Anđelina zajedno sa svim klincima bila na promociji svog filma “Prvo su mi ubili oca”. Ona baš i nije bila oduševljena njegovim dolaskom, ali glumac je ipak uspeo da se u nekoliko navrata vidi sa decom.

Ima i onih koji novu glumičinu vezu vide kao njen odgovor na navodni Bredov flert sa britanskom glumicom Sijenom Miler (35). Njih dvoje su se zaljubljeno gledali i nisu se razdvajali na premijeri filma “Izgubljeni grad Z”, koji je producirao Pit, a Sijena igra jednu od glavnih uloga.

I KOMŠILUK DIŽE CENU

Da je Anđelinina namera da započne potpuno nov život ozbiljna, pa makar to bila i nova udaja, svedoči cifra od 25 miliona dolara. Upravo toliko je glumica platila novu kuću koju je kupila na Los Felizu, jednom od holivudskih brda. Tu namerava da se zajedno sa decom preseli iz Nju Orleansa, gde su živeli dok je bila u braku sa Bredom Pitom.

Bred Pit u krizi: Evo šta glumcu donosi spokoj nakon razvoda

Kuća ima istorijsku vrednost jer je pripadala legendarnom holivudskom reditelju Sesilu B. de Milu. On ju je sagradio 1913. i u njoj boravio sve do smrti 1959. Vila je na posedu veličine 7.500 kvadratnih metara, a prve komšije su glumci Kejsi Aflek, Natali Portman i Loren Grejam, reper Vil Aj Em i reditelj Dejvid Finčer.

Kad se usele, Anđelini i deci će biti na raspolaganju šest spavaćih soba, svaka ima prostran balkon sa predivnim pogledom, i deset kupatila. Tu je i ogroman bazen okružen vrtom u kome su kopije poznatih svetskih fontana. Prostorija za ispijanje čaja gleda pravo na bazen, a ispod nje je velika teretana. Do dnevnog boravka je bogata biblioteka.

We're so blessed to have all these new pictures ? #angelinajolie #guerlain

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieqirl) on Mar 5, 2017 at 6:29am PST

Da li će u toj kući glumica živeti sa “filantropom iz Londona” - nije poznato u ovom trenutku. Sigurno je samo da neće više boraviti u Nju Orleansu, a kuća koju tamo ima sa Bredom oglašena je na prodaju. Isto kao i zamak Šato Miraval u Južnoj Francuskoj, koji su sada već bivši supružnici 2012. kupili zajedno sa hektarima pod vinovom lozom za 60 miliona dolara. Nadaju se da će izvući veći deo uloženog novca, a kako je grožđe prošle godine odlično rodilo, lepo se prodavalo i vino koje se zove “Džoli-Pit”. Ko ga kupi moći će da ga sačuva kao raritet, jer su se Bred i Anđelina dogovorili da čak i vinska etiketa bude deo njihove ostavinske rasprave, i da bude povučena kad se rasprodaju prošlogodišnje zalihe.

Komentari. (0)

Loading