Velika muzička zvezda među "Piratima sa Kariba" (foto)

Autor:

15.05.2017 18:11

Foto:

Foto:



Posle Kita Ričardsa, koji je tumačio oca Džeka Speroua (Džoni Dep), još jedan slavni muzičar pridružio se glumačkoj ekipi filmskog serijala "Pirati sa Kariba".

26 mayısta sinemalarda.. #piratesofthecaribbean -joel

Објава коју дели 3GEEKS (@3geeks) дана 15. Мај 2017. у 7:58 PDT

Peti nastavak “Pirata sa Kariba”: Džoni Dep i Havijer Bardem u borbi na život i smrt (video)

Novi, peti nastavak čuvene franšize, pod naslovom "Salazarova osveta", u režiji norveškog dvojca Joahima Roninga i Espena Sandberga, stiže u srpske bioskope 24. maja.

- I desperately want to know why Jack had that banana ? - {#deppishly #johnnydepp #jacksparrow #captainjacksparrow #potc #piratesofthecaribbean #cotbp #potc1}

Објава коју дели ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✦Deppishly Addicted✦ (@deppishly) дана 15. Мај 2017. у 7:48 PDT

U njemu ćemo videti kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom (Havijer Bardem) pobegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka.

Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit (Kaja Skodelario), genijalnim i prelepim astronomom, i Henrijem (Brenton Tvejts), tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice.

Panika na aerodromu zbog Pola Makartnija (foto)

A ovoj družini priključiće se još jedno veliko muzičko ime.

Naime, u manjoj ulozi u filmu ćemo gledati i nekadašnjeg "Bitlsa", Pola Makartnija koji će igrati "zatvorskog čuvara br. 2".

Čuveni muzičar je nedavno na svom Tviter profilu objavio poster sa svojim likom u punom kostimu, uz kratak komentar: "Piratski život" (#PiratesLife).

Komentari. (0)

Loading