Dve godine daleko od javnosti: Bil Kozbi progovorio o tužbama za silovanje

Autor:

17.05.2017 20:22

Foto:

Foto:



Popularni komičar Bil Kozbi rekao je da neće svedočiti na svom suđenju sledećeg meseca u Pensilvaniji gde je optužen za seksualni napad, jer bi advokati mogli da "izvrnu" njegove reči.

Bill Cosby Says He Will Not Testify At Sex assault Trial.. #EntertainmentNews #BillCosby #R2929FM

A post shared by R2 92.9 FM Ibadan (@r2929fm) on May 17, 2017 at 4:25am PDT

Među pedeset žena koje su optužile poznatog glumca za seksualno uznemiravanje bila je i Andrea Konstand koja tvrdi da ju je 79-godišnji glumac drogirao i zlostavljao. Kozbi je u prvoj izjavi nakon dve godine, koju je dao za radio Sirisu-XM, sugerisao kako je razlog za ovakve optužbe rasizam.

Najmanje 50 žena je izašlo s optužbama da ih je Kozbi seksualno zlostavljao, ali je optužen samo za slučaj Andree Konstand. On tvrdi kako su svi seksualni odnosi s tim ženama bili uz obostranu saglasnost.

- Kada se suočavate s ispitivanjem, unakrsnim ispitivanjem, stvore se više od dve strane priče, nekada čak pet - kazao je Kozbi koji tvrdi da su navodi u optužnici zli.

Jedna od njegovih kćerki Ensa Kozbi tvrdi da je njen otac nevin i da je rasizam odigrao veliku ulogu u ovom skandalu.

U optužnici se navodi kako je tada 31-godišnja Konstanda posetila Kozbija 2004. godine na Univerzitetu Temple kako bi zatražila savet o karijeri. Ona tvrdi kako joj je glumac dao tri plave pilule od kojih je izgubila osećaj u nogama, pa je on tada počeo neprimereno da je dodiruje. Dve godine kasnije Kozbi se nagodio s njom i dao joj je neutvrđenu sumu novca.

Ipak, otvorena je krivična istraga prošle godine nakon što je novoizabrani okružni tužilac najavio optužnicu protiv njega.

Nekada poznat kao Američki tata, Kozbi je bio prvi Afroamerikanac koji je imao televizijski šou u prajmtajmu, nadaleko poznati "Kozbi šou". U 30-minutnom intervjuu glumac je objasnio kako je odlučio da prekine ćutanje zbog svih ljudi koji veruju da je nevin.

Cosby Show Wednesday! #CosbyShow#Legacy#FamilyTV

A post shared by Aben (@aharon_earl) on May 17, 2017 at 6:58am PDT

- Mislim da je došlo vreme da uradim nešto za ljude koji i dalje veruju u mene, šta je to što imam da kažem, a suprotno je od navoda u nekim magazinima koji postaju zanimljivi kada pišu o meni - kazao je on.

Dve godine se nije pojavljivao u javnosti, ali je najavio povratak odmah nakon završetka suđenja.

-Još uvek osećam da imam mnogo toga da ponudim, mnogo toga treba da napišem i napravim - rekao je Bil Kozbi.

Suđenje počinje 5. juna.

Komentari. (0)

Loading