Zgodna i talentovana na roditelje: Kako izgleda ćerka Žan-Kloda van Dama? (foto)

Autor:

24.05.2017 20:25

Foto:

Foto:



Malo je poznato da se ćerka majstora  borilačkih veština, glumca Žan-Kloda van Dama takođe bavi glumom. Bjanka Brižit ima 26. godina i Van Damovo je drugo dete iz braka sa bodibilderkom i glumicom Gledis Portugiz.

Tu m'étais destiné...Dès le premier jour des jours ? #dalida #blue #losangeles

A post shared by Bianca Brigitte Vandamme? (@iambbgun) on May 3, 2017 at 9:35pm PDT


Odrasla u mešanom svetu filma i borilačkih veština, Bjanka je lako odabrala karijeru.

Budući da je od roditelja nasledila ono najbolje - izgled, talenat za sport i borilačke veštine, glumu i pisanje, spoj glume i sporta je bio sasvim logičan izbor.


Do sad je snimila nekoliko filmova, među kojima su najpoznatiji "Wellcome To The Jungle" ( u kojem joj je bio partner otac) i "Alien Uprising". A povremeno se bavi i modelingom.

Bez obzira na to što ima punu podršku čuvenog oca, Bjanka ne voli kad je porede s njim.


- Ja ne želim da budem u senci mog oca i da na njemu gradim slavu. To rade deca drugih poznatih ličnosti. Ja ću radije da se mučim i probijam sama. Ići ću na audicije - izjavila je svojevremeno.


Kad su u pitanju borilačke veštine, od oca može dosta toga da nauči, ali i na tom polju želi da bude samostalna.

- Mi razgovaramo i družimo se, ali  ga ne zovem da izađemo i pričamo o životu, ili da idemo zajedno u teretanu i vežbamo - izjavila je ona.

Na slici koju je objavila na svom instagram profilu, trener joj je čuveni Dolf Lundgrem, a sparing partner njegova ćerka.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading