Održala obećanje: Olivera Katarina u Kanu izvela "Đelem, Đelem" i posvetila je preminulim kolegama (foto/video)

Autor:

25.05.2017 11:19

Foto:

Foto:



Slavna glumica i pevačica Olivera Katarina, nakon pola veka je ponovo na Kanskom festivalu otpevala "Đelem, Đelem", čuvenu numeru iz filma "Skupljači perja ", a kako je i obećala, posvetila je svojim pokojnim kolegama.

Olivera Katarina: Sentimentalni povratak u Kan nakon 50 godina (foto)

- Ovaj put posvećujem kolegama koji više nisu s nama Bati Živojinoviću i Bekimu Fehmiju – rekla je Olivera pred odlazak u Kan.


Oliverina želja je bila da u Kanu napravi koncert, ali nisu joj obezbedili orkestar. Zato je numeru izvela akapela.

- Ja ću zapevati akapela "Đelem, Đelem" mimo svih protokola, i baš ćete videti kakva će biti reakcija - najavila je pred put.

Bato, Bekime, Goco, Sasa, cujete li? Za kolege, za secanja, za Srbiju, za dusu.

A post shared by Olivera Katarina (@oliverakatarinaofficial) on May 24, 2017 at 4:33pm PDT

- Bato, Bekime, Goco, Saša, čujete li? Za kolege, za sećanja, za Srbiju, za dušu - napisala je ona na Instagramu uz video snimak na kojem izvodi legendarnu pesmu.

Čuvena umetnica Olivera Katarina  doputovala je u Kan na 70. po redu filmski festival gde je sinoć, u okviru zvanične selekcije - programa Kanski klasici, nakon 50 godina ponovo prikazan film “Skupljači perja” Aleksandra Saše Petrovića.

Olivera Katarina, nakon 50 godina, ponovo u Kanu: S posebnom emocijom ću pevati “Đelem, đelem”, samo za Batu i Bekima

Katarina je ponosno prošetala čuvenom Kroazetom u pratnji direktora Jugoslovenske kinoteke Jugoslava Pantelića, za razliku od 1967. godine, kada je  na prestižnom festivalu bila u društvu reditelja Saše Petrovića, glumaca Bekima Fehmiua, Bate Živojinovića i Gordane Jovanović, koji nažalost više nisu među živima.


Na crvenom tepihu se pojavila u smaragdnozelenoj haljini, kreaciji Igora Todorovića. Pored Jugoslava Pantelića, Oliveri je društvo pratio i glumac Stefan Uroš Tešić.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading