Nova drama u životu Marka Bulata: Bila je racija na mom nastupu, ali nema potrebe za panikom

Autor:

20.08.2017 17:51

Foto:

Foto:



Pevač Marko Bulat i njegova supruga Marija uhapšeni su u subotu veče nakon što je policija tokom racije u baru na plaži u uvali Veliki Pijesak kod nje pronašla drogu.

A post shared by Pink.rs (@pink.rs) on Aug 20, 2017 at 5:00am PDT

Prema saznanjima "Novosti" manja količina doge, kokain i marihuana, pronađena je u tašni Marije Bulat. Tokom saslušanja u policiji Marija je tvrdila da je droga njena, pa je pevač pušten iz policijskog pritvora.

Marija Bulat policiji je rekla da je droga namenjena za ličnu upotrebu.

Kako mediji prenose, Marija Bulat će biti privedena kod sudije za prekšaje, a sudiće joj se po skraćenom postupku s obzirom da nije crnogorski državljanin.

Tokom racije sprovedene u subotu veče posle 23 sata, policija je pronašla manju količinu droge, marihuana, kod konobarice plažnog bara “Tropski bar” u kome je u subotu nastupao Marko Bulat.

- Istina je da je bila racija, a nije istina da je bilo kakva droga nađena kod nas. Ja pevam, ja radim- moj nastup, kakva droga. Ne postoji droga nikakva, ali da bi se začinila racija, moraju da se pišu i te stvari, šta da vam kažem. Nikad u životu nisam koristio drogu. Kad god hoće, mogu da idem na proveru, da se testiram i ako pokaže da sam čist. Ovaj put to važi i za mene i za moju ženu- tvrdi Bulat u izjavi za Blic.

Ovo nije prvi put da se skandal odigrava u njihovom životu. Prošlog septembra Marija, Markova žena, je uhapšena zbog posedovanja određene količine kokaina. U međuvremenu je oslobođena.

Marija se početkom godine porodila i na svet donela ćerku. Mala Dorotea je rođena pre vremena pa su Bulat i njegova supruga prošli kroz najveću životnu dramu jer je njihova mezimica morala zbog zdravstvenih kompikacija dva meseca da provede u inkubatoru o čemu su ekskluzivno govorili za magazin "Glorija".