Okončana medijska nagađanja o bolesti: Oliver Dragojević potvrdio loše vesti

Autor:

24.08.2017 16:00

Foto:

Foto:



Početkom nedelje Splitom se proširila vest o teškom zdravstvenom stanju jednog od najpoznatijih hrvatskih muzičara – Oliveru Dragojeviću.

U malom gradu poput Splita takve informacije brzo kolaju, a pevača su na pretragama i kontrolama viđali građani i obožavaoci kojima Oliver nije skrivao da je bolestan.

Oliver Dragojević – prvi put za srpske medije nakon 30 godina: Nikada me nije interesovala politika jer to je pokvaren posao

Kako prenose hrvatski mediji, prema neslužbenim saznanjima iz splitskog KBC-a, Dragojević boluje od teškog oblika bolesti pluća.

- On već neko vreme obavlja kontrole i preglede. Dosta je oslabio i tek treba videti kako će napredovati njegovo lečenje - kazao je za 100posto izvor iz spomenute bolnice.

Ipak, za komentar o čitavoj situaciju upitali su samog pevača. On je potvrdio da je bolestan, ali karcinom pluća nije spomenuo niti je o tome hteo da priča.

- Da bolestan sam i upravo sam u procesu pretraga. Treba videti kakvim metodama ću se lečiti, pronađeno je tumorno tkivo - kazao je za 100posto 70-godišnji Oliver Dragojević i dodao da njegova bolest nije prouzrokovana pušenjem cigareta nego starošću.